• Ijayi Atiemwen
    6.4k
    Ako mu neda otkaz onda je Zvone egomanijak!
  • Kruno
    1.7k
    Al to je bar lako otpustiš ga.
  • Mlađi referent
    16.2k
    Ne kužim kaj vam je Boban kriv?

Čovjek je zauzet gledanjem Milana da može natući kolumnu za Sky Sport, kaj njega jebete, kao da on zna kaj se događa?
  • Dudu 9
    1.1k

Ne vidim kako mi s ovim trenerom možemo ikoga rutinski dobiti.
    Ekipa izgleda kao razbijena vojska, mislim da su tu sve spone između trenera i igrača popucale, i da je tu za Kovačevića priči kraj.
  • KristijanHR
    407
    Predsjedniče sada je sve na vama...
  • Zvonkec
    643
    Ajmo forumski zgubidani: kaj je ovo Zvone? Kakav je ovo prijelazni rok? Četri ozljeđena igrača si doveo. Od toga za dva plaćena odšteta. Gubimo u osjeku ti nemaš koga uvest pogotovo nemaš uvest nekog novog igrača. Traži se zamjena za mišića po cijelom svijetu kraj vrbančića u dvorištu. Drugo: Kaj kova radi i dalje uz teren? Igra zakurac, nema napretka, školuje ga malo malo neko naša djeca nemaju šanse da zaigraju ali su u puli, osjeku, rijeci i hajduku prvotimci.
    Krajnje je vrijeme dovest trenera koji je promolio glavu izvan hnl-a i ozbiljan stožer s naglaskom na trku i prekide. Tvoj trener je totalna definicija ludila ponavlja iste stvari npr valinčić, hoxha, zajc, i očekuje različiti rezultat.
  • Fan
    2.8k
    Znam da sam siguran da neće sportski sektor dat otkaz Kovi prije polusezone, al svaki put se iznenadim koliko loši možemo bit tak da bih bio jako iznenađen da i nakon danas ostane trener, kad je već očito da igrači nisu iza njega.
  • tp1997
    3.3k
    Boban će, nakon što naravno u miru odgleda Milan koji mu ne pričinjava stres, i održi na životu ljubav prema Italiji, igračima i treneru poručiti da od njih traži više, pristup i druge floskule koje smo čuli na onom kružoku s novinarima, a onda mirne duše ostaviti tog istog trenera koji još jednom pokazuje da je ono što mu karijera pokazuje da je - trener bez karaktera za sredinu HNL-a.

Kad se sjetim oduševljenja koje sam osjetio kada je Zvone dolazio, razočaranje koje je iz tjedna u tjedan sve veće postaje sve bolnije i teže.
  • NitkoBitan
    38.7k
    Od kraja ove sezone na novom modernom stadionu, uskoro ide i prezentacija novog Maksimira, u prvenstvu do sad nismo izgubili 10 punih mjeseci, odraden dobar remont prije prosle sezone...

Ali da, zareda se par losijih utakmica i odmah ne valja Boban, Dinamovo proljece, kme kme i tako dalje. Gdje ce bit za 2,3 mjeseca oni koji su u ovom trenutku najglasniji?

A te bitke sa trenerom i za ostavke su za jednu opsirnu analizu. Neki kompleks manjka sefovanja u stvarnom zivotu pa se na tipkovnici zazivaju ostavke, revolucije i slicno.
  • kajjaznam
    522
    Ljetni transfer za ku*Ac, nema se para. Pa ok, nema se para, al onda dovedi igrače koji rade razliku.
    Krila, jebo vas Ivanušec na krilu, on nije krilo, nema brzine. Orša je mrtav, Hoxha je trebao bit prodan.
    Jebo me pas ako tovari ne uzmu naslov ove sezone.
    Na zimu kad prodaš Stojketa il' Belju, pa mi ćemo bit rasulo od momčadi, a sad smo to već.
  • Olmic
    6k
    tak me boli kurac za novi stadion i proslu sezonu. Od proslosti i buducnosti se ne zivi, zivimo u sadasnjosti

Boban je nasa najveca snaga, ali neka prede preko ega i vidi da je momcad u rasulu s trenerom na celu koji u nicemu nije napredovao
  • kajjaznam
    522
    bit će u pravu, al eto ti si najpametniji, pa sve znaš.
    Javi se ti meni nakon tekme s Happoelom, pa da vidimo kaj buš onda rekao
  • Masto
    2.3k
    Za neulazak u ligu prvaka zbog manjka pojačanja pogtovo golmana se upravu moze krivit do neke mjere jer smo i sami sebe pobijedili
    Za ovo danas ne mozes jer se ovakav osijek mora dobit pa usudio bih se reći i s ekipom s kojom se kup igro se trebao x izvući
  • don
    21.6k
    Od kraja ove sezone na novom modernom stadionu, uskoro ide i prezentacija novog MaksimiraNitkoBitan

da nastavim..."publika se vratila na stadion, imamo svoj klub..."

jebo vas stadion.
  • Denle
    730
    Ali da, zareda se par losijih utakmica i odmah ne valja Boban, Dinamovo proljece, kme kme i tako dalje. Gdje ce bit za 2,3 mjeseca oni koji su u ovom trenutku najglasniji?NitkoBitan

Nova generacija tik tok navijaca s poremecajem pozornosti ce nakon 2-3 lose utakmice pisati apokalipticne komentare, a nakon 2-3 dobre utakmice cemo igrati finale europske lige.

Nista, odigrali smo najgoru utakmicu ove sezone zasad, trenera se treba mijenjati, treba krenut od pocetka s novim trenerom i eto
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.