• KtcGoat
    7.7k
    Vec sad je daleko ispred svakog stadiona u bih ligi
  • javolimtebejako
    6.2k
    apsolutno se slazem, ima ono nesto, bas volim takve stadione. nadam se posjetit ga kad radovi budu gotovi
  • Hnlovac
    7.9k
    najjača stvar je kaj oni malo po malo bildaju tu infru , i stvarno im ne treba još 500 milki da bi je zrihtali

- Zrinjski ce daj Bože imati potpuno natkriveni Istok kroz koju godinu
    - Velež bi mogao igrati na potpuno natkrivenom stadionu s 4 tribine kroz par godina
    - stadion u Zenici treba renovaciju i natkrivanje Istoka ali je ok za potrebe Čelika
    - stadion u Banjaluci sad ima 2 natkrivene tribine
    - Grbavica do kraja godine 3 natkrivene tribine i čeka se zapad da sve to zaokruži
    - Pecara već sad ima dovoljno velik kapacitet i potpuno natkrivenu 1 tribinu

Mislim, za takvo infrastrukturno dno poput BiH, nelose
  • badjibadara
    10.7k
    A reprezentacija im nema gdje igrati.
  • NerminB
    1.9k
    u planu je nacionalni stadion u zenici.. znaci za 10-15 g cca :sweat:
  • Ljubo
    1.8k
    U Bih bas sve sporo grade, npr. stadion u Vrapčićima se gradi od 1999. godine. Na Grbavici se isto zadnjih 10 godina grade jedna po jedna tribina. Zrinjski je gradio onaj komad betona koji je istočna tribina 2 godine. Ostali stadioni su još iz doba bivše države pa nisu ni vrijedni spomena.
  • Dzoni
    8.2k

Uz to nadodaj solidan mali stadiončić u Doboju. Da se sve to brže gradi, oni bi uz slovence bili najrazvijeniji po pitanju infrastrukture
  • Infinity
    21.4k
    mali stadiončić u DobojuDzoni

Nadam se da ne govoris o puno poznatijem Doboju, tj. stadionu Luke koji koristi premijerligas Sloga. Stadion je teski odron. Svasta sam u zivotu posjetio, al ono je bas smijesno. Tribine bez ikakve simetrije, nekakva pravokutna atletska staza, centralna tribina unistena vip dijelom. Sve u svemu teska katastrofa. Mogao je i trebao Doboj imati puno ljepsi stadion. Da su iskoristili tribinu uz magistralu, a izgradili novu centralnu i jednu manju iza gola to bi onda bilo bombona. Ovako je usminkana baba.

Inace, na Grbavici na juznoj tribini nece biti nekog ozbiljnog podtribinskog prostora, pa zavrsni radovi nece puno trajati. Uzimajuci to u obzir, mozda do kraja godine i zavrse. Na sta je Grbavica licila prije 10-15 godina, do ljeta ce biti stadioncina.
  • Dzoni
    8.2k
    Ja sam ga samo u prolazu cestom vidio, nije mi se činio tako ružnim
  • Peškaman
    9.6k
    Ovo vam je prikaz stadiona u Doboju, umjesto da su prilikom postavljanja/obnavljanja hibridnog travnjaka i izgradnje centralne tribine primakli teren i samu centralnu tribinu prema tribini na magistrali ili srušili tribinu uz magistralu i sagradili novu te pomjerili prema terenu oni su uradili ovo.
    Da ne spominjem kako nisu centralnu tribinu centrirali,sumnjam da je netko namjerno ovako uradio, pretpostavljam da je i s druge strane trebala biti nadograđena.

Screenshot-2026-09-10-10-58-22-092-com-google-android-apps-maps-edit.jpg
  • javolimtebejako
    6.2k
    jel ovo gore gostujuca tribina, sta je ovo hhaha
  • Peškaman
    9.6k

Da,ograđena s onim spojenim metalnim ogradama :grin:
  • Droljo
    31.8k
    Malo je ausvinkl... Pa bar bi oni trebali biti dobri sa vaservagom :lol:
  • prefontaine
    10.9k
    Najjača je "atletska" staza
  • vjeko1701
    29.4k
    Ovo iskreno izgleda kao da si AI-u prije par godina rekao da ti napravi tlocrt malog nogometnog stadiona sa atletskom stazom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.