• Dzoni
    8.2k
    Ja bih dao valjda odmah tih 19 eura što je ništa na godinu dana, ali ako i dobivam ništa, nema smisla plaćati.
  • badjibadara
    10.7k
    Ma nije stvar u lovi, nego što sam za danas i prije tekme tražio rezervnu opciju sluteći ovako nešto.
    Ako ne ide, recite ne ide i skidamo aplikaciju sa dnevnog reda.
    Povjerenje je teško steći, a izgubiš ga za sekundu. A taj plus nikada nije ni zaživio za stvarno, koliko god ljudi da su angažirali.
    Kako bi nadrealisti rekli - ko se mlijekom opeče i u jogurt duva.
  • Common Sense
    1.6k
    Tehničke poteškoće u svijetu streaming platformi se uvijek mogu pojaviti. Teško ih je predvidjeti i spriječiti na ovoj razini zbog nedostatka redundancije.
  • deda
    48.3k
    Jasno je što se dogodilo, ali ljudi su osjetljivi zbog svega zadnje 3 godine. Zato i kažem platformi se ozbiljnije pristupilo i posložiće se to ok. Trebat će samo vremena za povratak povjerenja, a pogotovo za stvaranje novih pretplatnika.
  • hardek
    12.7k
    Po meni je klub trebao nagraditi ljude koji su plaćali zadnje dvije tri godine sa jednom godinom besplatne pretplate. I to ne govorim zato što sam ja jedan od tih koji je plaćao, i nije stvar u tih 20 eura godišnje već u principu. Doslovno smo plaćali uslugu koja nije postojala.

Ja ove godine iskreno još nisam uzeo, a uzeti ću sigurno ako Dinamo 2 bude na D+ a ne na Maxsportu jer želim gledat klince
  • DerHerrKool
    1.9k

Ja sam se fakat poveselio kad si jučer napisao da se ulaže u platformu i da se ozbiljno ide u to sve. I zato je danas razočaranje i veće jer računam da sam si sve pripremio za tekmu kad ono, ćorak gdje sam ga najmanje očekivao.
  • deda
    48.3k
    Ista mi se stvar dogodila jer sam bio u autu i mauna. Morao sam stati u birtiju gledat.
  • Crusades
    26k
    Morao sam stati u birtiju gledat.deda

Sad znamo da Droljo neće uzet pretplatu.
  • deda
    48.3k
    Porođajne muke su ovo, vjerujte posložiće se. Koliko sam imao čuti baš su imali jebeni peh.
  • fakin
    6.1k
    ne valja dinamo plus, ne valja program vjernosti, do nedavno dosta ljudi nije moglo narucivati preko web shopa jer bi im narudžbe zavrsavale u skicama pa su trebali 3 maila slati da bi krenula narudžba, pocetak sezone je bio ocajan na sankovima.
    Pa jebemu sve, tko radi to sve? U sportskom sektoru smo super, ali ove popratne pojave i sadrzaji su bas u kurcu. Dinamo je institucija i mora imati ove dodatne sadržaje, ali kad vec nudi pa daj da to bude kako treba, a ne sve nesto polovicno.
  • Thor
    3.9k
    Da slazem se necu ponavljati za dinamo + jer sam valjda 67 puta palio i gasio, gledao mozda u komadu 3 min najduze. No i ostali sadrzaj platforme je ne bas zanimljiv. Slabo je interesantan. Mozda napraviti arhivu starih ali dobrih dinamovih tekmi-pobjeda i tak.
    I program vjernosti ne ispunjava svoju funkciju kako treba.
    Mozda bi ga trebalo prvo pojednostavniti pa onda s vremenom dizati u smislu odabira tih nekih nagrada i ostalog.
    Osnovni zadatak tog programa je kolko sam shvatio evidencija dolazaka na utakmice i prepustanja stolca radi zadrzavanja godisnje. Pogotovo kad krene Kranjca.
    Pa onda ne znam....uvesti za pocetak samo neka tri nivoa. Evidencija dolazaka i prepustanja=xy bodova + tocna evidencija koja je bila tekma (osnovni nivo) dres nagrada . Drugi nivo=xy bodova vise od osnovnog =nagrada komplet dres i hlacice (izabrati velicinu), treci nivo=xy bodova vise komplet prve momcadi (izabrati velicinu) i to je to.
    A onda kasnije kada se ovak nekaj uhoda napraviti dodatne medjunagrade ili nadogradnju.
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.