• skener
    9.5k
    U kakvom je stanju Dani Rodriguez?

- Imao je dosta tešku ozljedu, oprezni smo, on još trenira individualno, ali radi jako dobro. I sad bi već trebao početi trenirati s momčadi, moramo ga paziti, ali brzo će on na teren. Što prije moguće, treba nam, kvalitetan je i dobar igrač, ali ne mogu točno o njegovom datumu povratka.
  • Krizy
    75.9k
    Dani Rodríguez je nova "sedmica" Dinama.
  • DZG90
    440
    S druge strane, prijavljen je Dani Rodriguez koji, po našim saznanjima, teško da će biti spreman sljedećih mjesec i pol dana
    Olivari
  • crophantom
    7.4k
    teško da će biti spreman sljedećih mjesec i pol danaDZG90

pa dobro, kaj nije reko Boban od sredine 9. mjeseca?
    Kolko ga se sprema i čeka, ljudi će očekivati da bude svjetsko čudo kad jednom zaigra.
  • ElDorado
    14.1k
    Čekali bumo ga ko Bennacera. Od ponedjeljka
  • austrijanac
    13.7k

Kaj nije to bio RPG?
    Kako god, ocekivano da ce on bit u naponu drugi dio sezone, kad ce se spustat cijena Almeni…
  • ElDorado
    14.1k
    a da svejedno. Lika ce toliko ozraciti da ce svjetlit u mraku
  • austrijanac
    13.7k
    Ma meni to sve ima smisla, koliko god glupo zvucalo.

Pocinje trenirat za pola mjeseca s prvom ekipom skroz te mu sigurno treba mjesec dana da dode u neku formu nakon 7 mjeseci neigranja.
  • Fan
    2.7k
    U svakom slučaju mislim da je dobro da smo išli po njega jer je fkt velik potencijal i vjerujem da je zabilježen za prvih 11 čim se potpuno oporavi, samo je zajeb kaj je pitanje kad će to točno bit. Ok, za mjesec i pol će počet skupljat minute, al nama se baš potrefilo da nam top krilo treba za prve 3 tekme Europe koje su nam nominalno (osim zadnje) najveće šanse za uzet bodove pa se vjerojatno zbog toga išlo vatrogasno po Almenu. Vidim scenarij gdje Dani drugu polusezonu rastura pa se Almenu uopće niti ne otkupi jer ne bi bio potreban...
  • InteraGal MGC
    73
    Eduardo kad sve vraćao nakon loma noge je svako malo imao neku ozljedu...
  • ShanKu
    2.3k
    :pray:

Screenshot-20260904-194324-Instagram.jpg
  • skener
    9.5k
    naravno da nije, sjedio je na tribini i gledao kako drugi se znoje.
    A da pokaže koliko mu je to važno onda je i danas na treningu bio s brojem 17 iako je sad i služveno 7

Čime se ljudi bave, strašno
  • Roky
    206
    boze sveti kakvih budala sve ima
  • deda
    48k
    Ja sam čuo da su mu nudili broj 7+1 i da je htio već raskinut ugovor.
  • Noel
    24.4k
    Ja sam čuo da su mu nudili broj 7+1 i da je htio već raskinut ugovor.deda

Lažeš. Kao i svi možemovci. Tražio je da se Mudražija makne sa popisa za Europu i tek onda prihvatio trenirat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions