• NORTE
    26.9k
    neki transparent Ratka MladićaIvan0302

Ne, nego manji transparent neke grupice od Sparte Prag.
    Dnovinar se u članku zaista potrudio jako iskrivit činjenice, ovakve laži u članku dugo nisam vidio, nevjerojatno.

Koliko sam vidio ta krpa Sparti odavno nije bila na tribini, zadnji put u prošlom desetljeću, prije covida.
    d5b243355a09fccb17dca646680005b35672598a-1600x900.jpg?w=800&auto=format
  • Crusades
    25.8k
    Koliko sam vidio ta krpa Sparti odavno nije bila na tribiniNORTE

kaj im nije bila neki dan na tribini kad su dignuli tu poruku za crkotinu
  • NORTE
    26.9k
    kaj im nije bila neki dan na tribini kad su dignuli tu poruku za crkotinuCrusades

Naravno da nije, izgleda još jedan dio tovarske tvornice laži.
  • Alkmar1312
    237
    Kutna Hora gradic u Ceskoj od 20k ljudi
  • NORTE
    26.9k
    Kutna Hora selo u Ceskoj od 20k ljudiAlkmar1312

E to nisam znao. Podružnica veličine Požege.
    Uglavnom svakako Sparti ta krpa nije bila na ogradi dosta dugo, koliko sam vidio zadnji put 2019.
  • Tajno Ime
    442
    Na prvu mi se činilo da pale svoj grb :rofl:
  • NORTE
    26.9k
    Navijači Wisle unatoč prozivkama grupa sa scene da ubijaju suparnike noževima/mačetama danas u Opoleu na kup tekmi, a smiju ući na stadion i na gostovanju u Kielceu za par dana.
    n9gtPrQ.jpg

Legia i Juventus obnovili prijateljstvo nakon 10-ak godina.
    Juventus-Parma neki dan
    n9geWcx.jpg
    n9gPvmG.jpg

Dio ove priče je i prijateljstvo Legijinih s nizozemskim Den Haagom, jasno je zašto to pišem.
    Prije par godina došli su s 200 ljudi u Poljsku, a ovo im je zajednička krpa koja se čuva u Varšavi.
    3f5b08acbd_L2%20kopia.jpg
    Nedavno su bili s Legijom i u Celju
    n9gbtsa.jpg
    2017. zajedno na Den Haag-Twente
    DvrVT7iWsAAFmTQ.jpg

Btw. čini mi se da je ova tema dosta praćena pa je red da nastavimo tu s aktualnim zanimljivostima.
  • Mikina lijeva kopačka
    934
    čini mi se da je ova tema dosta praćena pa je red da nastavimo tu s aktualnim zanimljivostima.NORTE

Samo piši frende, ima zanimljivih stvari, bolje ovo nego šizofrenija koja zna biti na drugim temama :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.