• Niko1986
    8.7k
    Nakon europskih termina, vraća se standardni ponedjeljak od 20 sati. Nakon teške utakmice i Stavangeru izvukli smo bod u Puli, iako je to bilo daleko od idealnog. Sva pitanja ostavite ovdje, gledamo se od 20 sati u ponedjeljak!
  • Blue98
    885
    Zašto je uprava olako shvatila prijelazni rok?
  • DrRatoljub
    1.4k
    Koju ocjenu može dobiti trener koji nije pokazao napredak nakon 60 utakmica. Obrambeno smo opet losi, ne samo individualno nego i momčadski.
  • rioda
    18.1k
    Je li vrijeme da probamo pronaći alternativu za igru bez Mišića u sastavu?
  • Antee
    31
    Misljenje o premalo izmjena u prvih 11 i ne stavljanja mudrazije. Boban je reko da zeli da mudri uspije u dinamu, ali kovacevic mi ne daje taj dojam
  • Crni86
    24.1k
    Kad je sve super djelujemo jako jako dobro, ali kako se kaze na muci se poznaju junaci. Zasto mi svaki put kad nas malo nesto “stisne” mi krenemo pucat? Krenemo se raspadat kao momcad? Zasto se ova momcad tako lose nosi s tim negativnim situacijama?
  • Dzoni
    7.9k
    Kako vam je bilo na koncertu, ako ste bili?
  • dMilan
    17
    Kako vam se cinil Kravtsov?
  • Kermit
    1k
    Koliko vas brine loša obrambena igra ove sezone u kontekstu Europske lige i utakmica s jačim protivnicima?

Dojma sam da se jako, jako loše branimo kada nas netko stisne i igrači izgledaju kao da ne znaju gdje bi trebali stajati i što raditi. Čini mi se da ne znamo "patiti" kao što smo pod Bjelicom recimo u prvom mandatu.
  • crophantom
    7.2k
    Kaj kazete na Ivanušeca, jel to Spašavanje karijere vojnika Luke?
  • Eduardo
    30.5k
    Kad već u podcastu redovito prognozirate ishode utakmica, kako to da ne igrate redovito predictor na forumu? Tomislav ni ne sudjeluje, a vas dvojica ste već propustili popriličan broj prognoza. Je li jednostavno splasnuo početni entuzijazam ili ste shvatili da ste ipak "sucks" kad treba pogoditi nešto što ostaje zapisano? :grin:
  • Niko1986
    8.7k
    Svaki put zaboravimo. :lol: Već od Gorice krećemo redovnije!!!
  • kristijank
    475
    nemoj tako mislim da sam samo istru potpuno zaboravio, ostalo jednostavno ne mogu pogodit bas nista
  • 433
    13
    Zašto utakmica protiv Istra nije mogla biti odigrana u Nedjelju i jel postoji ikakvo objašnjenje zašto nije?

Zabrinjava li vas možda Dinamova obrana u Europskim utakmicama te po vama koji bi mogli biti uzroci toga? Točnije kad bi morali indentificirati i istaknuti problem koji bi to bio?
  • Crusades
    25.7k
    Zašto utakmica protiv Istra nije mogla biti odigrana u Nedjelju i jel postoji ikakvo objašnjenje zašto nije?433

jesi se ti sa Marsa spustio pa ne znaš kaj je jučer bilo u Maksimiru?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet