• CastAway1986
    6.4k
    Obje je bio loš ,prvu izlijece ko muha bez glave danas skupa s Morisom po cevape kod drugog gola ..Ko sto je jedan kolega rekao ponasamo se kao da nam Nesta i Maldini igraju obranu a lani i ove kvalifikacije nema ekipe koja nas nije natrpala
  • Crni86
    24k
    prvu izlijece ko muha bez glaveCastAway1986

Imao je i jucer jedan takav izlet kad smo bili postavljeni u obrani. Bio je u liniji s obranom, ispred njega cini mi se misic, a on opet trci na covjeka koji je na 20-25 metara i pretrcava misica i pusta svoju poziciju….

Ne znam da li mu je tko sta reko za onu gresku u zagrebu iz prve tekme ili on nastavlja po svome…
  • Fatos Beqiraj
    3.2k
    Posto vidim da su se i na drugim temama nakacili na momka. Grijesi i sve stoji, al tek je napunio 21 godinu, ocrnjiva ga se ko da je neka iskusnjara i ko da je ne znam sta napravio. Godiste je sa vinlofom, stariji 2 od zebica sunte i mikica. Logicno da ce grijesit pogotovo na nivou playoffa lige prvaka, pa da ne grijesi tu u tim godinama bio bi 35 miliona ko gvardiol. Galesic je stariji 4 godine, neki se bune sto ovaj igra, pa sta bi tribali ako zivimo od prodaje
  • Diavollo094
    289
    Ajde ti lijepo doviđenja
  • Smotanihaker
    1.1k
    Meni on nije kriv za gol.
  • Ivdzo11
    10.9k
    Izlazi iz igre
  • crophantom
    7.2k
    Ak je to to, hvala na svemu i sretno dalje.
  • Niko1986
    8.7k
    Zvuči malo ružno, ali odigrao je baš kao netko tko je već prodan. Mi smo njemu usputna stanica u karijeri. Ruka ruci i sretno dalje.
  • CastAway1986
    6.4k
    Ja sam netko tko ga je kritizirao ali jesu li ljudi zaboravili sve odlicne utakmice koje je odradio za Dinamo? Kakva pljuvacina po njemu po drustvenim mrezama i omalovažavanje? Sramota me takvih dinamovaca..
  • Fan
    2.7k
    Nije da jedva čekam da ode, čak bih i volio da ostane s nama jer ima puno viši plafon od onog što prikazuje, al zbog financijske situacije, hoće više doć neka ponuda za njega pa da riješimo budžet?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet