• Fan
    2.7k
    Mi sad imamo tri opcije ispred sebe, a ne ovisimo samo o sebi.
    Ili ga prodat (ako netko u njemu nešto vidi i želi) pa dovesti zamjenu (za koju nemamo baš para jer imamo 3 goruće pozicije uz ovu), prodat ga i postavit Mikića na njegovo mjesto pa kud puklo ili mu dovest psihologa, nogometnog učitelja ili neki k da ga poduči nogometu jer on sve fizičke predispozicije modernog beka ima.
    Ja bih ga osobno prodao ako ima interesanata za 4m+ i stavio Mikića. Osim Zebića za kojeg mislim da bi mogao upasti umjesto Domingueza (da nema Galešića), Mikić je jedini za kojeg mislim da bi mogao, uz standardne mladenačke kikseve, pohvatat sve konce i bit dobar igrač u prvoj ekipi, a da razlika između njega i ovog trenutno što imamo sad ne bi bila velika.
  • striko
    3.8k
    Da Kovi Mikić nastupi trebali bi prodati Valinčića a ozljediti se Tabinas i Galešić. Mada nisam ni tad siguran.
  • Kujtim Shalla
    11.5k
    Radije bi gledao limitiranog Tabinasa od kojeg dobiješ ono što taj dečko može. Znaš da nije za Dinamo barem i ne očekujem ništa , nego Mirisa zvanog ja vrijedim 15 milja . Kako jučer umjesto da ide na duel i skače na loptu on gura lika u leđa rukama i onda se čudi što je ovaj svirao faul. Ali i njega ćemo čekati i dalje ,ne treba bolji
  • Filip Međimurje
    1.7k
    Upravo ta situacija je i meni bila nejasna. Takva mrcina ko Moris da ne ide u duel nego ko čipka gura s leđa. A na suprotnoj strani Vinlof, koji je kaktiga defenzivno slab, u duelima razbija glave protivnicima. Pa ti reci tko vrijedi 15-icu.
  • Kujtim Shalla
    11.5k
    ma to da je vinlof defanzivno slab je spika koju su koristili da ga drže na klupi u svim bitnijim utakmicama. Izgovor da bi se držao Goda unutra ,jer se nema muda istrpiti mladog igrača pa se zihera a na kraju ovaj bolji i defanzivno a ofanzivno je za Godu vinicijus
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet