• vlatkomarkovic
    3.9k

Tužno je to….. općenito zagrebačke firme bi se trebale vise uključiti u ZG sport, ne mora biti ni Cibona ni GNK Dinamo…. Može RK Zagreb, KK Dinamo, Mladost vaterpolo, Mladost odbojka, Mladost Atletika, Medvešćak hokej, Medvešćak vaterpolo, neki lokalni nogometni klub, teniski klub, skijaški itd. Ovo s HOO je bojim se jako narušilo to sve skupa….

A ima Zagreb i drugih pivovara, kako je kolega rekao Medvedgrad, Garden, mislim da je i do nas i do našeg potrošačkog ponašanja. Dolje njima sve polazi za rukom, mi smo preblagi…. Zagrebačka pivovara vjv se dolje spasava jer sponzorira nas. Pa da joj ne porazbijaju lokale. Mi nismo takvi i ne smijemo razbijati lokale, ali ne trošiti proizvode možemo….

Inače svaka čast Kovtunu i hvala mu sto je odabrao nas, ali mi je s druge strane zao da ne može normalno nastupati za svoju zemlju i nadam se da ćemo mu moći pružiti najbolji drugi dom mogući.
  • Dinamo iznad svih
    700
    Prijenos kosarke Hrvatska-Njemacka na maxsport2 ak ne znate sta radit do 21h
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.