• Noel
    23.8k
    Danas sutra će taj isti Beljo otići u nekakav AEK ili Panathinaikosantecacic
    Napadač koji će u drugoj sezoni zaredom zabit u svojoj ligi i europi 40 golova neće završit u nekakvom AEKu ili Panathinaikosu. To budi siguran.
  • antecacic
    400
    Kolega, ja tako promatram svakog igrača Dinama. Kao potonje navedenog. Stoga sam i lišen emocije pri njihovom odlasku i to je suština. Nema Heroja ulice, nema Dinamovaca. Igrači, koji igraju za plaću i egzistenciju i shodno tome dužni su ostaviti sve na terenu u svakom trenutku. I svakom klubu.
  • Paggini
    96.4k

Svaka čast, kad bi bar svaki od nas bio tako razuman, smislen, klinički racionalan!
  • antecacic
    400
    Barem nisam patetičan i ironičan!
  • Paggini
    96.4k
    Barem nisam patetičan i ironičan!antecacic

Imati pozitivnu emociju prema nekom igraču jer, osim što trpa nemilo,u trenutku kad je mogao birati klub odabrao Dinamo je patetika. :up:
  • Dzoni
    7.6k

Pa zato što je pametan. Bolje da je došao sad za 5mil nego sezonu, dve prije za eto 4mil, tu negdje. Da je došao bilo kad osim prošle sezone, ispao bi flop
  • antecacic
    400
    Ironičan si cijelo vrijeme postojanja na forumu, dok je takozvani Faze patetičan.

Raspravu je bolje preseliti u inbox, natuklo se previše, iako sam rekao većinom što sam imao.
  • vjeko1701
    28.2k
    Danas sutra će taj isti Beljo otići u nekakav AEK ili Panathinaikos i onda kreće kolektivna pljuvačina po njemu jer je ekipa u njemu vidjela novog Cicu.antecacic

Ako će on nakon Dinama ići u AEK ili PAO onda će to pljuvanje početi puno ranije jer će igrati za goli k*.
  • don
    21k
    Što ako sad napišem da je bivša uprava odahnula kad je Fenerbahče kupio Livakovića, jer je ovaj vršio takav pritisak na klub da napravi transfer i bio tempirana bomba dugi niz godina?antecacic

:lol: :lol: :lol:

ovdje ću se samo nadat da san glup i da nisan ubra sarkazam.

Čovjek je doslovno otišao u divlji turski klub koji je u pretumbavanjima i bez rezultata već 15 godina,antecacic

da, i?? Bilo mu je i davno vrime da ide iz Dinama. Ja ne mogu virovat u kakvom jebenom filmu i igrici većina navijača Dinama živi. Naučite već jednom da 99% igrača Dinamo gleda ka odskočnu dasku. Misliš da je Dominguez odma odbia Lazio da bi se pregovaralo s njima? Ali nije ih odbio, i koji je problem točno u tome? Oćemo i njega razapet kako odma skače na prvu ponudu?

također nikad nisan razumia ni pljuvanje Oršića jer je otiša u Southampton. Neš ti izdajnika jer se u 30oj odlučio otić u najbolju ligu na svitu jer i sam zna da mu je to zadnja šansa.

malo ozbiljnosti i realnosti s tim romantiziranjem i odlascima iz Dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.