• Kumerle
    3.3k
    Slovenija je po meni i ovako najsportskija exYu nacijamiro

:gasp:
    Otkud si to izvukao?
  • miro
    9.5k
    Pogledaj im rezultate u navedenim sportovima i broj medalja po glavi stanovnika u svim sportovima. Mi smo odlični, a oni su jos bolji
  • deda
    47.6k
    Slažem se s Mirom. A tek kad bi pogledao broj ljudi koji se bavi sportom (profesionalno i rekreacijski) mislim da nas šiju 100%.

Hrvati jesu talentirana, ali nisu sportska nacija.
  • grba
    861

Pogačar, Roglič, Dončić, Dragić, Tina Maze, Peter i Nika Prevc, Kopitar, Oblak, Handanovič, Jakov Fak.....
  • Kumerle
    3.3k
    Ne bih previše u offtopic, samo ću reć da se ne slažem. Broj medalja s OI je na našoj strani, plus nogomet, vaterpolo, rukomet...

Ok, super su i oni, ulazu jako puno u infrastrukturu, imaju više alpskih i zimskih sportova što je logično zemljopisno, ali ne slažem se da su najbolji.

nije li Fak naš koji je prešao k njima nastupati samo?

Imamo i mi tawkwondo, judo, hrvanje, boks, Blanka, Sandra... evo sada atletika isto 2. na EP Bloudek, plivači....
  • Droljo
    31k

Mislim da dečki vele po glavi stanovnika. Nas je puno više pa je i logično da imamo više medalja...
  • grba
    861
    Nisu najbolji ali kada se pogleda broj stanovnika i uspjesi u sportovima pri vrhu su, opcenito jedna od sportski razvijenih zemalja, aktivnost im je takoder pri vrhu, svi se bave necim makar rekreativno
  • Kumerle
    3.3k

Ako je iz tog kuta, onda da.

Slažem se.
  • Mali Zeus
    22k
    tako je, razlika u mentalitetu.
  • Filip85
    1.5k
    Ne zaboravimo ni Anžeta Kopitara, dva Stanley cupa sa L.A. Kingsima, kapetan, najbolji strijelac u povijesti kluba. Umirovit će mu #11 i dobit će kip ispred dvorane pokraj Magica Johnsona, Kobea Bryanta i Waynea Gretzkyog.
  • SAS1987
    20.5k
    Mi smo najsportskija država a vi imate najsportskiji grad na svijetu :lol:

A tek kad bi pogledao broj ljudi koji se bavi sportom (profesionalno i rekreacijski) mislim da nas šiju 100%.deda

Sad idemo u offtopic al mislim da nam Šunta nece zamjeriti :lol: Ne znam kako je drugdje al kažu da smo slovenci daleko iznad prosjeka EU po pitanju rekreacijskog sporta. Cak i ne toliko nogometa / košarke koliko svim mogucim ostalim sportovima... biciklizam, trčanje / trail, penjanje, fitnesi a pogotovo planinarenje. Tako da je ta baza svakako veliki dio našeg uspjeha :smile:
  • Hnlovac
    7.6k
    Zato smo mi aktivno radimo na zanemarivanju pojedinačnih sportova. Sinkovići su morali čisitit staze na Jarunu, dvorane su nam cesto govno, financije uzas

Da pare na uhljebi potrošimo na sportske dvorane, vise programa za mlade i bolju infu, išle bi medalje gore za 50%
  • vlatkomarkovic
    3.8k
    Minute, minute i samo minute…. Mislim da imamo novog startera u ekipi, samo prilika i prilika. To je moje mišljenje.
  • Hrc-Vg
    1.4k
    Ja mislim da je on projecirana zamjena kad se Stojke proda, vjerovatno na kraju sezone…A Benkotić umjesto njega u B ekipu, kao i Bozhkov.
  • podravskimodrikibicPMK
    430
    Bozkhov i Benkotić su već sad u kadru druge momčadi a Bozkhov će vrlo vjerojatno biti i starter

Dobro kaže kolega iznad, Šunti minute i samo minute, Nsoki, on i Kač su dovoljne zamjene i jako se veselim razvoju sve trojice s većim naglaskom na Šuntu
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.