• Zagreb1992
    3.8k
    Fina brojka Kohorte u Gorici ...više nego protiv Gorice
  • Hnlovac
    7.4k
    Bogme nisi lagao, bas lijepa brojka za njih i drago mi je, rekao bih da ih je preko 300, mozda i 400
  • NORTE
    26.3k
    rekao bih da ih je preko 300, mozda i 400Hnlovac

Mislim da si pretjerao, rekao bih 150+, možda 200 sve skupa.
  • IvanPerić1945
    371
    Možda su ostali od prošlog tjedna
  • KtcGoat
    7.1k
    Jucer u srbiji njihov vrhovni vođa ugostio Zelenskog, danas cigani sa ruskim zastavama i porukama o nekim ukrajinskim nacistima
    Friendly fire :grin:
  • Hnlovac
    7.4k
    stranačka vojska
  • Hectorharatti
    458
    ma raspadaju se.
    Ne podcjenjujem ih. Udba je to, uvijek ce oni nesto na prljav nacin.
    Al bez energije je to.
  • NORTE
    26.3k
    ma raspadaju se.
    Ne podcjenjujem ih. Udba je to, uvijek ce oni nesto na prljav nacin.
    Al bez energije je to.
    Hectorharatti

U kojem smislu se raspadaju?
    Ja mislim baš suprotno. Imaju dobre brojke, a sada i probuđenog gradskog rivala.

Korona Kielce - Legia
    Domaća grupa započela s proslavama 25 godina svoje huliganske ekipe Young Boys Hooligans.
    Koronaši zapalili veliki važan transparent Radomiaka čiji su huligani bili na tekmi s braćom iz Legije.

Preostale oduzete krpe Radomiaka koronaši bi trebali zapaliti u 14. kolu prvenstva u Kielcu.
    Radomiak prije toga gostuje u kupu kod momčadi Korona 2.
  • Hectorharatti
    458
    termin raspadaju se je pre grub.
    Bolji opis bi bio da ih „neide“

Al vidi im se po tribini.
    Vise od ovog kopa ne mogu napunit.
    Podijele unutar navijaca zvezde, blokaderi/caci.
    Politicki ultra lutanje, lutali su oni uvijek al ono sinoc je vrhunac lutanja

Pa pocevsi od prosle sezone dvo-mec Lech di su se dobro lzblamirali.
    Dosli minut prije utakmice - Poljaci im pisaju po gradu - pa alibi akcija u 5 ujutro.
    Pa Tuzla, gdje su spremni bili i prijetnje da ce se osvetit torcidi ma gdje god gostovali u europi.
    Vidicemo sto sad ova sezona nosi.

Uglavnom imam dojam da je silazna putanja. Cigani iz perioda 2010-2020 bi to sasvim drugacije hendlali.

A probudjenog gradskog rivala jer su napunili jug na dvije tri utakmice objesi macku od rep.
    Daleko su oni jos od ozbiljne grupe. Ma da su ocito krenili zdravim putem.
  • NORTE
    26.3k

Moje mišljenje je da je to i dalje itekako ozbiljan kop, rekao bih puno veći od šire konkurencije, možda i veći nego prijašnjih godina.
    Pričamo o tribini kapaciteta 13k i stadiona 50k.
    Tribina im na tom dijelu kopa ima 30-50 redova. Realno ozbiljan kop.

Drže istu ortodoksnu stranu kao i prije, ne vidim tu lutanje, ali da su dugo imali neke benefite od državne politike to i ja smatram, a o klubu da ne pričamo.

Ovo što pričaš o podjeli blokaderi/ćaci, to je vrlo zanimljivo, ali koliko sam shvatio podržavaju sve opcije kako bi izbjegli vlastitu političku podjelu.

Silazna putanja je moguća, za njih se pričalo da su u doba Velje Nevolje iz straha potpuno nestali s ulica pa se vratili kad je zatvoren.
    Lech po Beogradu im je bila sramota, ali barem na kraju nisu potpuno kalkulatorski prešli preko toga i s njima su otvorili rat, na balkanski način, njima jedino poznat, a Poljacima odbojan, što će Lechovi pamtit.

Tuzla, to je i dalje bila samo jedna podružnica izvan Srbije, napadnuta za vrijeme suradnje s Grobarima i namjerno se ciljalo tu odvojenu podružnicu.
    Nije samo tako ni osvetu odradit.
    A što se tiče tovara, na Cipar koji je 1500 km od Beograda i bez obzira na sve daleko je od neke ozbiljnije priče išli su čarterom.

Što se tiče grobara, brojka na malim ligaškim tekmama doma je najbolji pokazatelj, a tu vidim ozbiljan skok, protiv IMT-a imali su brojku kakvi nisu imali tko zna koliko godina, u modernom razdoblju sve veće opće navijačke organiziranosti vjerojatno nisu ni imali.

Eto moje mišljenje kad ih se već spomenulo, da odgovorim, iako njihovu scenu u pravilu baš i ne komentiramo.
  • NORTE
    26.3k
    Jumbo plakat navijačke grupe Jagiellonia Bialystok.
    S navedenom web stranicom, društvenim mrežama, fotkama koreografija, poziv na kupnju ulaznica i pridruživanje na tribini.
    Već par godina dižu te neke isforsirane koreografije.
    FB-IMG-1786278156659.jpg
  • Hectorharatti
    458
    Vidi, odmah sam napisao da ih ne podcjenjujem. Nigdje nisam rekao da nisu ozbiljni. Ali ako ti se kop prepolovi, i za to postoje određeni razlozi.

Oni su nekoć držali određenu razinu koju danas više ne drže – i to je sve.

Ali, živi bili, pa ćemo vidjeti kako će se stvari dalje odvijati.

Nisam aludirao na to da su ih trebali napasti na Cipru. Tovara je bilo oko 250. Teško bi oni tamo uspjeli dovući barem toliko ljudi za napad.

A to što im se ovi ne nude „na izvoli“ – pa upravo su to Cigani izmislili, tako da se barem nemaju zbog toga što ljutiti.

Nedavno su imali bolju priliku. Prolazilo se kroz gradove u kojima oni sigurno imaju ljude za logistiku.

U Tuzli je bilo i momaka iz Srbije. Očekivali su napad, ne od Tovara, nego od jedne druge grupe koju su oni ranije napali i kojoj su zapalili transparent 2024. godine.

Koprenedri su im daleko najznačajnija podružnica. Općenito su im podružnice operativno vrlo važne , a upravo su ti iz Republike Srpske među najvažnijima.

Dovoljno sad o njima.
  • Riot
    2.1k
    prijetnje da ce se osvetit torcidi ma gdje god gostovali u europi.Hectorharatti

Vratili su im u roku nekih 10ak dana u Beču. Na čelu te kolone bila je Torcida i iza okretanja stoje . Nije kuloarska prica nego potvrdjeno 1/1
  • Gringo
    1.1k
    Tovari se tukli međusobno nakon utakmice sa Istrom.
    Teška ciganlija.
  • Antonio bbb
    308
    IMG-2756.jpg

Torcidina poruka

Izvor: crnakronikahrvatska, Instagram
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.