• Big Daddy
    1.8k
    Nikada ne odustajte od Orše! Kad nam najviše bude trebao, zakucat će hat trick!
  • Probirštift
    1.5k
    Meni bi čak bilo bolje da je jučer ušao oko 80 minute kad smo bezuspješno pokušavali probiti njihov bunker da ju zafitilji s ruba kaznenog prostora jer su se naši dodavali nitko ne želi pucati
  • Crni86
    23.1k
    Nekima ce bit zal za mjesec dana nakon svih sranja koja su napisali u zadnjih 7 dana o Orsi.
  • scooniepenn
    7.1k
    Klasično pljuvanje po igraču nakon druge povratničke utakmice. Strašno. Može li mi netko reći što je točno trebao napraviti uz onakvog partnera na lijevoj strani kakav je bio Goda. Uz jučerašnjeg Godu bi i Vinicius i Kvaradona bili upitni. Hajdemo mi njemu pridružiti Pereza pa da vidimo kako će izgledati. Orša je uvijek bio dizelaš, a svakako mu kombinacija sa Godom nije išla na ruku. Ne sumnjam da će nam dati što trebamo od njega tijekom sezone.
  • Masto
    1.9k
    ekipa se ponaša kao da je orsic zaboravio igrati nogomet preko noći, energije ima sigurno
  • Kristijan992
    745
    "Isto tako stavlja se upitnik i nad Mislavom Oršićem. Svatko tko poznaje Oršića i tko ga je trenirao zna da njemu treba malo vremena da uđe u formu. Tako je bilo i u moje obje sezone s njim. Nakon priprema njemu je uvijek bilo malo teže. On je šprinterski tip igrača, teško mu padaju treninzi izdržljivosti. Taj prvi mjesec za njega je kritičan i tada ga treba istrpjeti jer ono što donese kada uhvati formu ne može se uspoređivati ni s jednim drugim igračem", zaključio je Nenad Bjelica
  • Zagi
    18.6k
    Koliko je fer prema Hoxhi i Vidoviću da se Orša ušetao u prvih 11?
  • Niko1986
    8k

Nema fer u nogometu. Nije bilo fer da McKenna dođe 5 do 12 pa upadne prije Galešića. Nije bilo fer prema Stojkoviću da je prošlu sezonu bio van prvih 11. Oršić je doveden kao prvotimac, ako se dokaže da to nije ići će na klupu.
  • Crni86
    23.1k
    A cime je to hoxha zasluzio prvih 11? Drugi dio prosle polusezone blago receno uzasan.

Vidovic je prebacen u vezu. Da nije, jucer bi imali samo 3 veznjaka u kadru.

Valjda je Orsic prikazao na pripremama i treninzima zasto zasluzuje mjesto, kaj mislite? Ili mislite da samo dojam s utakmica pridonosi da igrac bude uvrsten u prvih 11? Ili mozda je Zvone zapovijedio da Orsic mora igrat?
  • Zagi
    18.6k
    Valjda je Orsic prikazao na pripremama i treninzima zasto zasluzuje mjes, kaj mislite?Crni86

Za treninge ne znam. Na pripremama nije pokazao puno. 0 golova i asistencija dok ti momčad dobije 4:0 i 9:0 i nije neki učinak.
  • Crni86
    23.1k
    hoxha ima jednu asistenciju.

I to je sad velika naperavda prema Hoxhi?
    Na kraju valjda gledamo igru, sustav, momcad, a ne samo kontribuciju?
  • Zagi
    18.6k
    Gledamo sve no ne pišu mi se parafi. Slabo , očekivano slabo na pripremama.
    Da je pokazao da treba biti neuipitan prvotimac, nije.
    Svi znamo da je to na staru slavu.
  • Crni86
    23.1k
    pa nije ni hoxha pa ne moze bit neka velika nepravda kako se tvrdi

Sve je to u par deka.
  • Zagi
    18.6k
    Hoxha je igrao puno manje i trash time pa nije mogao toliko ni prikazati.
    A i ako je nekaj u par deka, ne mijenjaš.
  • Crni86
    23.1k
    Sere se po orsi samo da bi se sralo. Ponavljam, za mjesec dana cete se svi posipat pepelom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions