• Z brega sam
    360
    I ja sam zaboravio promijeniti sve sto sam poklikao na početku kad sam se tek registrirao :sweat:
  • Droljo
    30.4k
    Jel bude meni neka notifikacija sletila na mob prije tekme ak niš ne diram? Imam app instaliran.
  • BlueNinja
    639
    kolko vidim nisi uključio podsjetnike tak da ti nebude nikaj sletilo. Imaš za uključiti na profilu
  • Droljo
    30.4k
    Ok. Ali meni to zgleda kao da će podsjetnici ići na mail a taj mail ne koristim.
    CNVP3kg.md.jpg
  • DerHerrKool
    1.5k

Koliko ja kužim, ako ti je app instaliran na početni zaslon onda bi notifikacije trebale dolazit notmalno na mob. Email je dodatna notifikacija ako app nije instaliran.
  • BlueNinja
    639
    tako je podsjetnici idu na mail s kojim si se registrirao
  • BlueNinja
    639
    uvijet je na mobitelu app + uključeni podsjetnici, a na webu nije potreban app nego samo podsjetnici.

Email notifikacije su neovisne o aplikaciji i rade bez nje
  • Dinamosaur
    3.6k
    @BlueNinja Pohvale za aplikacije i trud, sve je pregledno i jednostavno, top.
    Prijedlog za ubuduće, kao što su već kolege komentirale o bodovanju.

Smiješno mi je vidit da sam na 8. mjestu "all time" ljestvice, a nisam pogodio ništa bitno- ni rezultat, ni strijelca niti broj golova. Pogodio sam jedino postavu (i to nakon objave indexa da Bakrar ne upada).
    Dok je ekipa koja je pogodila i rezultat i strijelca daleko ispod na tablici.

Možda bi bilo dobro da se već za sljedeći predictor korigiraju bodovi po vrijednosti, ili smanjiti vrijednosti za postave ili povećati za rezultat, strijelca i broj golova
  • prefontaine
    10.2k
    Maksimalno smanjiti broj bodova za postavu, kao što sam već rekao, 1, maksimalno 3 boda, i ograničiti unos postave na 24 sata prije početka utakmice.
  • Paggini
    93.1k
    I osobno, povecao bih broj bodova za strijelce - 2 za napad, 4 za vezu, 6 za obranu. Tu je isto zajebano pogodit, a ako pogodis strijelca dobijes isto bodova kao da si pogodio jednog igraca koji ce biti u postavi, nije balans baš jel.

Moj prijedlog:

Igrac utakmice - 3 boda
    Pogodjen rezultat - 10 bodova
    Strijelac napad - 2 boda
    Strijelac veza - 4 boda
    Strijelac obrana - 6 bodova
    Pogođena cijela postava - 2 boda
    Pogođeno 10/11 igraca u postavi - 1 bod
  • podravskimodrikibicPMK
    350
    Igrač utakmice-6
    Pogođen rezultat može 10
    Za strijelce se slažem
    Za postavu bi dao 3 za 11/11, 2 za 10 i 1 za 9
  • serbus
    6.1k
    Da ovo sa postavom je baš pretjerano bodovno.
  • Šime Cipol
    3
    Ovo je garant Kaiser isfinanciro da ne mora ručno zbrajat
  • BlueNinja
    639
    Opet je bio problem s rezultatom u produžecima, ali sam ga odma ispravio tak da su sad bodovi kaj se toga tiče ok.

Strijelci su ostali na temelju cijele tekme, pa je sad pitanje...ostaviti to tak ili isto ko i rezultat samo 90min.

Ipak je u pitanju Valinčić za 3b :razz:
  • Ljubo
    1.3k
    moraš ostaviti strijelce prijatelju, za onakvu golčinu 3 boda moraju ići mudonjama koji su stavili da Moris zabija :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.