• Hnlovac
    7.1k
    ja bih prije rekao da Rockstar prati EA, nego da EA prati Rockstar

EA i Ubisoft su jos prije 10 godina potpuno uništili gaming sa svojim slopom
  • Dino
    5.7k
    Fifa je najprecijenjenija igra na svijetu. Svake godine je kostala jebenih 550kn za goli pimpac. Dan danas igram fifu 14 na nintendu i fifu 19 na ps4 posto je to bila prva koja je imala Dinamo u igri, al sam ih upazario kasnije kad je dosla novija.
  • Hnlovac
    7.1k
    za tu lovu ak si na plejci danas mozes uhvatit cijelu Mafia trilogiju ,TLOU i bar 1 Assasins Creed i Metro Exodus kad krenu popusti

Rdr2, God Of War, TLOU2 isto đabe. I dobiješ lijepe igre a ne update zamaskiran kao igru
  • NerminB
    1.8k
    Fali mi pes.. presao sam na fifu jer sam bio primoran al pes 13 je najbolji nogomet ikad
  • ShanKu
    2.3k
    Vjerovali ili ne, ja igram več nekoliko godina PES2011... master league s Dinamom :sweat:
  • Filip85
    1.5k
    fifu 19 na ps4 posto je to bila prva koja je imala Dinamo u igri,Dino

Hmm...zakleo bih se da sam viđao Dinamo (i ostale HNL euro predstavnike) i u ranijim FIFA-ma. Još za vrijeme playstationa 1 i 2. :chin:
  • Dino
    5.7k
    Vjerovali ili ne, ja igram več nekoliko godina PES2011... master league s DinamomShanKu

Ja to rokam na PSP Go dan danas
  • Filip85
    1.5k
    PES iz vremena PS1/2/3 ere je bio top. Koliko se turnira odigralo, Master ligi....
  • rokikaciga
    16.2k
    Kad kazem da je nogomet (barem kod mene) bolest onda me.ljudi ne shvacaju ozbiljno. Fifu cu opet kupiti, kao i svake godine jer je jedina nogometna igra gdje upravljas igrace, kompetitivna je... Zalosno.
  • Eduardo
    30.1k
    Hmm...zakleo bih se da sam viđao Dinamo (i ostale HNL euro predstavnike) i u ranijim FIFA-ma. Još za vrijeme playstationa 1 i 2. :chin:Filip85

Igrao sam neki ISS BALKAN SOCCER na PS1... sve ove oklone lige su bile ubačene uključujući i HNL. To je prijatelj uzeo u BiH na nekoj tržnici.

Imao je i Sony jedan serijal kodnog imena THIS IS FOOTBALL. To smo jedno vrijeme peglali jer su tu znali biti dinamo, Hajduk, Varteks, Rijeka... toga se jako dobro sjećam. Moguće da je bila i Cibalija, ali nemojte me držati za riječ. U toj igri postojala je mogućnost simuliranja prekršaja tak da se to "abjuzalo" do iznemoglosti.
  • Filip85
    1.5k
    ISS BALKAN SOCCER na PS1Eduardo

u BiH na nekoj tržnici.Eduardo

Zvuči kao da je kupovao na Arizoni :grin:

Sad sam išao provjeriti, u pravu je @Dino FIFA 19 je bila prva gdje se moglo igrati sa Dinamom, prije toga hrvatske klubove mogao si samo susresti u euro-kupovima ako vas spoji ždrijeb.
  • Eduardo
    30.1k
    FIFA 19 je bila prva gdje se moglo igrati sa DinamomFilip85

FIFA 99 | dinamo, Hajduk i Varteks među "Rest of Europe" klubovima. Daj ako se netko sjeća nek napiše jel se moglo igrati s njima. U FIFI 2000 dinamo i Rijeka.

BTW, bila je tu i neki UEFA Champions League nogomet koji smo igrali na jedinici. Samo se više ne sjećam je li to bila službena igra ili nešto kupljeno ispod stola.
  • jp23
    4.4k
    poprilično sam siguran da si mogao u Fifi 99 i 2000 igrat s Dinamom. S tim da smo u 99 bili Croatia Zagreb.

Eto i potvrde za 99:
    https://easportsfc.fandom.com/wiki/FIFA_99
    Nalazimo se pod rest of Europe

I u fifi 2000, tamo smo mi i Rijeka

Edit: sad vidim da si zapravo i ti to linkao, eventualno mogu kad dođem doma izvući plejku 1 i fifu 2000 za potvrdu
  • dragošlapa
    301
    poprilično sam siguran da si mogao u Fifi 99jp23
    Yesss, i crveni gostujući dres jer eto
  • Filip85
    1.5k
    BTW, bila je tu i neki UEFA Champions League nogomet koji smo igrali na jedinici. Samo se više ne sjećam je li to bila službena igra ili nešto kupljeno ispod stola.Eduardo
    UEFA Champions League je bila službena igra lige prvaka sa licencom. Nisam provjeravao ali mislim da je prestala sa izlascima tijekom PS3/360 ere.

FIFA 99 | dinamo, Hajduk i Varteks među "Rest of Europe" klubovima. Daj ako se netko sjeća nek napiše jel se moglo igrati s njimaEduardo

Onako u magli, mislim da se moglo ako odabereš igranje nekog euro kupa (onog za koji se taj klub u stvarnosti kvalificirao).

Za FIFU 2000. ne znam, a 2001. se sigurno nije moglo igrati, to je bila prva igra koju sam kupio uz PS2.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.