• Sibirski plavac
    9.7k
    Neki Osječanin na Futsal temi na Sportnetu tvrdi da je Osijek u pregovorima s Piplicom
  • nkdz
    1.3k

Lima u Osijeku

Izgleda da im i Lima dolazi. Za njih veliko pojacanje
  • flexXy
    3.3k
    Novom vremenu se navodno sponzor povlaci tako da cemo vidjet do pocetka sezone hoce li na kraju odustat od prve lige
  • Crni86
    22.9k
    Do kraja mjeseca se moraju izjasnit… ukoliko odustanu ulazi uspinjaca u ligu umjesto njih
  • Sibirski plavac
    9.7k
    Golman Torcide Jelić (onaj što nas je izludio u finalu kupa, pogotovo u uzvratu) novi igrač Crnice.

Crnica nastavlja dovoditi dobra imena.

Novo Vrijeme napustili Jelavić i Korolyshin.

Također, Olmissum je domaćin grupne faze lige prvaka, dolaze im Sporting, Etoille i Stalitsa. Dakle dva kluba sa lanjskog final foura lige prvaka. Bome :fire:
  • criticus
    8.7k
    Na turniru u Grudama ekipa: Kustura, Marinović, Jelovčić, Hrstić, Pavić, Božinović i Hrkać. Mogu po naslov u ligi.
  • plavi72
    2.8k
    Tko im brani ?
  • Crni86
    22.9k
    Vukmir se vratio u Pulu
  • Sibirski plavac
    9.7k
    Josip Suton novi igrač Osijeka. Crnica Casemiro Jelić Jelovčić. Vrgorac kao drugoligaš doveo Jelavića. Hajduk doveo Hrstića. Vidim i Jezera kao drugoligaš doveli kapteana Rumunjske repke.

Bome nekoliko klubova dovodi dosta dobra imena, jedino mi zasad ništa. Nadam se da će i nama sletit neki kapitalac poput Postružina ili Perića prije koju godinu.
  • nkdz
    1.3k

Jako aktivan prijelazni rok za cijelu ligu.
    Osijek, Rijeka i Crnica djeluju da najviše dovode igraca.
    Mi zasad samo na jednom dolasku, a mislim da bi nam dobro došlo koje pojacanje ak imamo i dalje ambicije za biti prvak.
    Koliko nas je financijski unazadilo to kaj igramo u Sutinskima i pred dosta manje navijaca nego u Dvojki nemam pojma ali pretpostavljam da se osjeti na buđetu.
  • Sibirski plavac
    9.7k

2022. je valjda najimpresivnija godina za FD po pitanju transfera. U istoj godini ti dođu Perić, Postružin i Tiho Novak. Ne znam kad sam kod ijednog kluba u ligi vidio tako moćan transfer rok di ti dođu tri prava kapitalca za koje znas da su pojačanje.
  • nkdz
    1.3k

Je, apsolutno nam je taj transfer rok bio jackpot po pitanju kvalitete igraca koje smo doveli.
    Volio bi da nas i sad iznenade nekim kapitalcem za kojeg mozemo reci da dolazi potvrđena klasa za koju znaš da ce odmah dati neki impact za našu igru.
    Kak god bilo veselim se novoj sezoni :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.