• Jos-Optimus
    12.1k
    Ja sam se isto gadno prevario, jako sam ga zagovarao i bio uvjeren da frajer ide u visine. Izgleda da on ima vrlo sličan problem koji je imao i Tomečak - nogometni iq, dalje neću da ne vrijeđam igrača Dinama, ali ne izgleda to dobro
  • mlinchica
    6.9k
    Zvone je spominjao da je Morisu najveći problem ako se ne osjeća fizički dovoljno dobrim, spremnim, kaj logično nije bio nakon ozljede. Baš je to istaknuo kao nekaj kaj mu utječe na njegovu igru i kak volite reći, glavu.
    Svi smo mislili da mu trebaju ponovo cijele pripreme da se vrati. Sad, ako se uspije podići dovoljno fizički, očito će to doprinijeti onda i kompletnom oporavku.
    Jesu se već trebali vidjet rezultati? Ne znam, ne bih procjenjivala, bumo vidli u narednih par utakmica.
    Ali ono njegovo hrabrenje samog sebe, koje se ismijava jer je izbacio loptu u korner, je možda bilo baš radi toga kaj je osjetio da je uspio istrčati, stići nekaj kaj ranije nije mogao.
    Ja sam, kao i uvijek, optimistična i dalje.

Ili bu Bismarck u vatru. :wink:
  • masacusec
    8.1k
    Ovom malom predviđam postnogometnu karijeru sličnu onoj M. Slepičke...
  • vjeko1701
    26.8k
    Izgleda da on ima vrlo sličan problem koji je imao i Tomečak - nogometni iqJos-Optimus

Meni Tomečak nije imao tolko nisko nogometni IQ kaj je i pokazao pod Kekom u Rijeci.
  • Jos-Optimus
    12.1k
    a je za ozbiljnije razine, barem koliko sam ja čuo da je Vaha to smatrao. Realno, po fizičkim kapacitetima, igri s obadvije noge - trebao je postići puno, puno više
  • vjeko1701
    26.8k
    A pod Vahom je on bio još dosta mlad. Mislim da je Kek od njega napravio jako dobrog igrača za neku srednju europsku razinu. Za nešto više od toga ipak nije bio, falilo mu je mase.
  • Jos-Optimus
    12.1k
    A dobro da, moguće da ga ovaj jednostavno nije šmekao. Uvijek mi ostaje kao zamrznuta slika u glavi njegov asist Slepički protiv Anderlechta
  • vjeko1701
    26.8k
    Uhhh, ono je bilo baš školski savršeno. Trk do linije, kifla u peterac, zakucavanje glavom.
  • scooniepenn
    7.1k

Hajdemo stvari staviti u realne okvire. Moris je odigrao odlične pripreme i 10 utakmica u Dinamu, ni više ni manje. To što je odigrao u Istri je jednako relevantno, kao i odlična razina Villara u Primeri i Ljubičića u 1. i 2. Bundesligi. Nije mi namjera hvaliti RPG-a, jer me jako razočarao, ali taj isti RPG ima 36 ozbiljnih utakmica u Dinamu. Dakle, više od 3 puta toliko. Je li se Valinčić u stanju vratiti na onog Valinčića iz famoznih 10 utakmica. Radi boljitka Dinama se nadam da je, ali u ovom trenutku je njegova razina ispod razine potrebne za Istru, a kamoli Dinamo.
  • Mr Anderson
    20.8k
    Kak si baš našao da je 36 ozbiljnih utakmica odigrao u Dinamu da mi je znati?
  • Crni86
    22.9k
    Rpg kad je doso nam je svima izgleda top jer nam je cijela obrana bila kaoticno uzasna. Spora, s loptom na vi i sl.

Da si stavio trontelja na onu nasu obranu izgledao bi top. Ne zelim vrijedat rpga, ali dan danas postoje ljudi koji ga jednostavno precijenjuju na temelju tog prvog dojma koji zbog okolnosti nije bio bas realan za dinamove pojmove.

RPG da je imao 36 odlicnih utakmica za nas ne bi danas bio bivsi. Realnost je da ti njegovi nastupi nisu bili nista daleko od ovog sto moris pruza danas.

A o ozlijedi “prepone” da uopce ne pocinjemo. Jako dobro ocrtava njegov karakter kao i ovaj zajeb turaka nakon potpisa ugovora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet