• CastAway1986
    6k
    Pa nema smisla mi bas ta priča ,cuj dogovorili s Al Ahlyem da ostane jos dvije utakmice u kojima ga nemamo namjeru koristiti da ne platimo 100K.
  • prefontaine
    10k
    možda je bio u planu za prvih 11, ali onda su oni iz kadrovske službe, pripremajući mu papire za budući klub, uvidjeli tu klauzulu prema bivšem klubu i javili računovodstvu. Teta iz računovodstva se nije puno mislila i upoznala je Bobana s time. Njemu nije prestajalo ništa drugo nego nazvati Kovačevića i reći mu da Bakrar ne igra ni pod koju cijenu, čak ni kao zamjena.
  • Paggini
    92.1k

I odmah je Boban nazvao osmanlije i rekao DIZEMO PONUDU SA 1.5 NA 1.6 MILIJUNA!!!
  • vjeko1701
    26.8k
    Uz povik: Ja svakome dajem po 100 hiljada eura kad sam tako moćan i sposoban.
  • Thor
    3.3k
    ... ...zaboravil si da je kadrovskoj javil domar da je cuo kod frizerke da je Bakrar prical ds bu na popisu za tekmu...pa onda javil kaj je cul kadrovskoj....
    :lol:
  • Kujtim Shalla
    10.4k
    Popušiti šansu za 35 milja i oprostiti se od lige prvaka jer ti lisica igra neoporavljen i maltene bez priprema , radi jebenih 100 milja dolara mi ne pije vodu. Ili smo u velikoj gabuli,ili smo ih dobro podcijenili pa nismo riskirali i ugrozili transfer radi svih uključenih. Mislim da on igra u revanšu a onda ta teorija pada u vodu. Uglavnom sve ćemo vidjeti u utorak
  • pešća
    1.7k
    To ti se zove zlu ne trebalo.
  • debeli biciklist
    45
    ha, pa nije ni malo 100 tisuća za poluvrijeme bakrara protiv thuna...al sve skupa glupa priča jer se danima govori da ga se pokušava zadržati za dvoboj sa thunom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.