• Beowulf112
    443
    Pa trebalo mu je obecat da ce biti starter...meni je on bolji od Lisice,Vidovica i Topica.Trebo se ravnopravno borit za mjesto sa Hoxhom i Oriscem na krilu.Da je transfer u neki klub liga petice pa da smo dobili 5 milijuna ali ovako da nam egipatski klub uzima igraca za kikiriki.Jos uvijek se nadam da ce propasti transfer
  • ElDorado
    12.6k
    Očito nije igrao jer je prodan, pa mi nije jasan taj igrokaz oko njega. Igrač koji je prodan nema kaj tražiti u momčadi i fajrunt.
  • Paggini
    92.1k
    O jebote, lik hoće otići i uvjetuje odlazak. Imaš dvije opcije - da ga ne prodaš, dobiješ nezadovoljnog igrača i potencijalni kancer u svlačionici koji neće imati nikakvu motivaciju za igranje s čime ćeš mu dodatno spustiti cijenu ili ga možeš prodati i pokušati iskamčiti najbolju cijenu, ali i to ti džaba ako lik ne želi ići u taj klub koji nudi najviše. Najbolje da se klub unižava i garantira mu mjesto u prvih 11 i kakve god kerefeke.

Iste situacije smo imali s Oršićem, Livijem i Ivanušecom, jebiga hoće otići i šta ćeš ti sad. Ove priče "šalji na tribinu ko ga jebe nek se nauči" su priče za malu djecu, te takve egzibicije najviše štete samom klubu - primjer Mmaee kao najeklatantniji, gdje lika pokušavaš uvaliti gdje god, a svi znaju da je problem zbog ovakvih egzibicija. Tu ne krivim klub, tako je kako je. Mislim da nitko, pa ni Bakrar, nije očekivao ovakvu eksploziju u jednoj sezoni i jebiga, došle ponude, čuo taj zov arapskog svijeta i ide mu se.

Mi smo mlađim igračima dobar tranzitni klub i odskočna daska, uz iznimke naravno, ali to je priroda našeg kluba i s tim se moramo pomiriti jer nemamo te pare da zadržimo te igrače, a i ovisimo o prodajama i igranju Europe.

Ne bih ni ja da ide, ali ako ide, zaradili smo 2 milijuna sve skupa i dobili par legendarnih golova, meni dosta.
  • Orc123
    16.2k
    a nije bas tako! Kako mi kad kupujemo igraca i on zeli kod nas, izrazi zelju i opet nastaje trakavica i u dosta slucajeva ne povoljna za nas. Na kraju igrac ostane u klubu, a mi se moramo okrenuti novim opcijama. Kaj samo kod nas to tak funkcionira ili? Friski primjer su ti Prevljak i Brumado....ili plati ili bay bay....kod nas svako zaduzi klub.

Nemam nista protiv da je Bakrar otisao, tj. Da odlazi ali mislim da je to pre mala lova za ono sto je nama donosio, a i jucer se vidjelo kolko fali.
  • dinamo u srcu
    2.9k
    Meni je Bakrar sedam puta bolji igrac od Lisice, ne znam zasto ovaj uvijek ima prednost. Jucer Lisica dosta ne siguran, prijem lopte, duel igra, udarci sve puno puno slabije od Bakrara. Bakrar bi jucer zabio jedan gol sigurno. Jedino sto ima Lisica je trka i borbenost, ali to ima i Bakrar plus sve drugo navedeno.

Ako hoce otic, neka ide, zaradili na njemu i on je svojim igrama to nama vratio i donio nam naslove, Pogodak na Poljudu i pobjeda i u vaznim tekmama uvijek na razini. vrhunski igrac koji ide direktno na gol i u svakoj sansi puca, bez zadrske, pravi golgeter.

Orsic mu je dostojna zamjena i to je dovoljno i ne treba ga zalit, Orsa samo treba uci u formu, ima prolaz jedan na jedan, udarac i sve. zao mi je jucer sto nije zabio onu sansu di je pucao po podu kao da dodaje loptu, vec sam je vidio u golu.

Utorak je nama utakmica sezone, uc maksimalno dominatno i uvaliti im 5komada, nadam se rasprodanom stadionu.
  • Paggini
    92.1k
    Kako mi kad kupujemo igraca i on zeli kod nas, izrazi zelju i opet nastaje trakavica i u dosta slucajeva ne povoljna za nas.Orc123

Pa dobro, evo ti suprotan primjer Lazia i Domingueza gdje ne prodajemo nisko ili evo, potencijalno, Livi i Dinamo, gdje Livi želi samo Dinamo unatoč boljim ponudama.

Ima iznimki, naravno, ali mi s druge strane ne znamo koji je bio džentlmenski dogovor između Bakrara i Dabca/Bobana pri potpisu ugovora prošle godine, da mu se neće raditi problemi ako mu dođe ponuda iznad XY milijuna eura.

Kažem, Istra je sad zadržala Prevljaka, unatoč njegovim željama. Da on ne ostvari transfer koji želi, misliš da neće raditi probleme unutar svlačionice ili upravi, da će imati jednaku motivaciju za igrom? Možda, ali to je sve na MOŽDA.
  • vjeko1701
    26.8k
    Pa evo, sada sa Prevljakom je izašlo da mi nećemo poslovati na način da preko igrača radimo pritisak na njegov klub da prihvate ponudu s kojom nisu zadovoljni. Meni je to ok. Nekad će nas koštati, nekad će nam biti prednost.
  • Peškaman
    9.4k
    Iste situacije smo imali s Oršićem, Livijem i Ivanušecom, jebiga hoće otići i šta ćeš ti sad.Paggini

Baš tako, dosta više šupljih priča da je netko zadužio klub i da mu treba izaći u susret. Kao što je on zadužio klub,klub je zadužio njega. Ako želiš ići,donesi takvu i takvu ponudu i slobodan si, u suprotnom ostaješ u klubu i služiš klubu čiji si igrač.

Ove priče "šalji na tribinu ko ga jebe nek se nauči" su priče za malu djecuPaggini

Kao i priče da će netko praviti probleme klubu ako mu ne dopusti transfer. Uveden je pravilnik ponašanja/kodeksa, izvoli kažnjavaj takvo ponašanje igrača brutalno,ako postoji.

Ne bih ni ja da ide, ali ako ide, zaradili smo 2 milijuna sve skupa i dobili par legendarnih golova, meni dosta.Paggini

Sve u redu, zaradio si ali složit ćeš se sa mnom ispod razine.
    Soldu si prodao za 2mil€, jedan Mlakar je otišao iz HNLa (11 golova & 1 asist) za 3,5mil €, Krivak za ~2mil€, Diop za ~2,5mil€ itd.
  • Beowulf112
    443
    Ma vi to mozda malo krivi gledate.Niti je Bakrar niti Prevljak Beckham da si moze dozvoliti da radi probleme jer mu nije omogucen transfer.Nema on tu reputaciju.A i s takvim ponasanjem samo sebi steti i buducem transferu.Oni su placenici i ugovor ih veze.Pa i ja sam nezadovoljan racunom HEP-a pa me opet ugovor veze i moram placat i ne glumim placljivo dijete
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    je samo sto su nogometasi cudne biljke i nije to bas tako. Nisu komad papira koji ti dodje svako mjesec dana
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.