• Ivdzo11
    10.6k
    Oršić je zaslužio pljesak već u prvoj utakmici.

"Oršić je takav i na treningu, mladi mogu od njega učiti. Kao da ima 18 godina i mora se tek dokazivati, samo da bude zdrav, bit će jako koristan za Dinamo", zaključio je Kovačević.
  • Zagi
    18.4k
    Možda bude nekaj od ovog novog.
  • Mali Zeus
    21.8k
    Kaki je bio?
  • bongo
    1.5k
    Po meni jako dobar obzirom na trenutak priprema. Dopalo kaj nisam imao dojam da je puno izgunio na brzini i agilnosti u odnosu na prijašnji period u Dinamu, a ponajviše koliko je tražio loptu, bilo u noge, bilo u prostor.
  • Crni86
    22.8k
    dobra suradnja sa zajcom. Dobro se kuze njih dvojica, jako puno dodavanja, medusobnih akcija, duplih paseva

A ostalo bi reko klasicni orsa na pripremama… treba mu par tekmi da dode do radne temperature
  • scooniepenn
    7k
    Orsa me bas odusevio. Mekan je i lagan na nogama kakav je oduvijek bio, prepoznaje situacije, odlicno se krece, stalno nudi. Kad se jos malo uigra s ostatkom ofanzivne linije mega pojacanje. Klasa je vjecna. On je kategorija Perisica po gradji, igrackim karakteristikama i radnim navikama, a takvi traju najduze na vrhunskoj razini.
  • Paggini
    92k

Ustajanje cijele tribine kad Oršić primi loptu u bilo kojem dijelu terena je posebno iskustvo. Šteta da mu jedna nije ušla
  • scooniepenn
    7k

Apsolutno, bas mi je drago da je dobio ovacije prilikom izlaska iz igre. Svaki put kad je bio u fokusu akcije sam se spontano dizao. Tako ga je lijepo ponovno vidjeti u Modrom dresui, match made in Heaven. On, Livi i Miske.
  • Tom Hanks
    5.6k
    Šteta da mu jedna nije ušlaPaggini

To je rezervirano za kada se zaigra pred 15+ tisuća navijača
  • dumitrumitu
    2k
    Trebao je imati barem jednu asistenciju da se Beljo nije spetljao.
  • fakin
    5.6k
    vidi se da po tehnici je klasa iznad drugih, da ima taj jebeni dribling i primanje lopte kao i cijelu karijeru. kasnije je malo pao fizički, ali ima vremena da se kondicijski još digne. samo da ne bude ozljeda i bit će, naravno, naš Orša veliko pojačanje za naš klub.
  • Blue Label
    280
    Užasan danas, ne vidim kako nam on može biti pojačanje.

Izletio bezveze kod prvog gola pa je njihovo krilo neometan centrirao, par loših odluka i promašenih šansa.
  • Droljo
    30k
    Bez brige. Bude on svoje isporučio. Svake sezone mu je trebalo vremena da uđe u formu.
  • dinamozivivjecno
    3.2k
    bas to, ljudi su zaboravili da je i u svojem primeu Orsicu trebalo na pocetku nekoliko utakmica da proigra, ali jednom kad bi krenuo nije stao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions