• Z brega sam
    354
    Definitivno mislim da bodovi za postavu trebaju biti manji. Ako idemo na predictor, nekako je veći čar pogoditi rezultat, strijelca, broj golova nego cijelu postavu.
    Dobiti 15 bodova za cijelu postavu, a promašio si rezultat, ak dobro vidim, ide više bodova nego netko tko bi pogodio rezultat, strijelca, broj golova... Previše će se bodova dati za ovo što kaže @Paggini, ustaljenu formaciju s vremenom.
  • prefontaine
    10k
    Slažem se. 1, maksimalno 3 boda bonusa za onog tko pogodi svih 11 i to je to.
  • BlueNinja
    509
    sve kaj se tiče bodovanja je konfigurabilno na jedan klik tak da kad krene i vidimo kak sve to funkcionira, promjene se bodovi za bilo kaj i cijela ljestvica se preračunava odmah.

Do tada imamo dvije odvojene ljestive:

• BEZ POČETNIH 11 Ljestvica u kojoj se NE ZBRAJAJU bodovi za postave
    • UKUPNO Ljestvica u kojoj se ZBRAJAJU bodovi za postave

Ajmo reći da za početak je glavna ova bez postava, a ova s je u nekoj testnoj fazi

Tak da nema panike sve se bude riješilo ak ne funkcionira :wink:
  • Z brega sam
    354

Ma nema panike. Čisto sugestija :)
    App je :strong: :strong: :strong:
  • prefontaine
    10k
    Ne može se vidjeti što su drugi prognozirali?
  • BlueNinja
    509
    trebalo bi biti vidljivo kada se zaključaju prognoze za tekmu
  • prefontaine
    10k
    E jbg mislio sam prepisati od znalaca. Ovako ću morati sam
  • Paggini
    92k
    Ma nemaš problema, stavim ti ovdje - 3:1 za Dinamo, Vidović gol, Vidović MOTM
  • GZomanid
    786
    App je super ali sam prestar pa bi ipak volio imati opciju "Spremi" tako da znam da sam obavio prognozu
  • Raul
    443
    Ne treba ništa spremati, samo ostavim prognozu i to je to?
  • rioda
    17.5k
    I meni je taj dio malo bio nejasan, ne bi bilo loše da je neka tipka Spremi, da znaš da si poslao prognozu, a da edit bude moguć do 2 sata prije utakmice ili kako je već posloženo
  • BlueNinja
    509
    Može mi neko objasniti ovo oko gumba "Spremi", nije mi jasno :smile:

Ak imate nekaj upisano onda je to i spremljeno, ak je prazno onda trebate upisati - mislim da nemre jednostavnije od toga
  • prefontaine
    10k
    Pa ljudi ne žele toliko jednostavno. Žele da se spremi tek kada se stisne na gumb "spremi"
  • Droljo
    30k
    Samo potipkaš i izađeš van. Je bilo bi tipka spremi praktičnija ovak staviš prognozu i ideš 3 puta back da bi izašao na van... Imaš filing da će sve nestati
    I ja sam se vraćao nazad u app da vidim jel stoji tamo sve :grin:
  • rioda
    17.5k
    Može mi neko objasniti ovo oko gumba "Spremi", nije mi jasno :smile:

Ak imate nekaj upisano onda je to i spremljeno, ak je prazno onda trebate upisati - mislim da nemre jednostavnije od toga
    BlueNinja

Možda ne mora biti gumb spremi, ali da dobiješ neku obavijest da je prognoza spremljena ili nešto... Vidiš da svi izlazimo pa provjeravamo je li ostala prognoza :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.