• Frizura Robija M
    688
    Odvratno ponašanje u osvajanju prošlog i porazu ovog. Mislim uvijek su bili teške seljačina kroz turnire, ali na posljednja dva su baš pokazali svu nekulturu, nepoštovanje i mentalitet teške stoke.

Svaka čast na titulama, potezima, talentu, al sve ti pada u vodu kada nema osnove sportskog ponašanja. Jednostavno obezvrjeđuješ bilo kakav uspjeh takvim ponašanjem.

Super kako je sad većina njihovih simpatizera neobično tiha nakon ovakvog ciganluka i ponižavajuće predstave bez udarca na gol.

Španjolcima respekt ne samo na osvajanju nego i načinu. Mentalna priprema tekme besprijekorna i ni u jednom trenutku se nisu dali navuć na provokacije koje su ovima bile dio taktičkog plana.
  • lukaoj
    346
    pa ne slazem se sa time. Malo me i smeta taj narativ da su kao samo Argentinci takvi. Svi juznoamerikanci su takvi. Ukljucujuci i Brazil. Ono kaj su Paragvajci radili protiv Francuza je van svake pameti i sramota fife da im se to dozvoljava. Imaju Copa Americu pa nek se tuku do mile volje, na svjetskom nema mjesta takvoj igri.
  • Hnlovac
    7k
    Neredi sinoć nakon poraza u Buenos Airesu, upotrijebljen suzavac, deseci privedenih i ozlijeđenih

Ali to nije zanimljivo kad se ne radi o Europi
  • Felip
    793
    Zelenoortski otoci su primjer da je ipak ovaj prošireni format donio nešto nogometne romantike koliko god svi trubili o govnu od prvenstva.

Ljudi ne da nisu bili kanta za napucavanje nego nisu izgubili nijednu utakmicu u regularnom vremenu, a igrali su s oba finalista. Prošli s tri iksa, pa ispali nakon produžetka. A da ne pričamo koliko su postali viralni i pobrali sve simpatije svijeta.

Španjolska, Olmo, naklon do poda.

Iran najveći primjer poraza ovog prvenstva. Na stranu Hrvatska, Norveška, politika i još sto krivih stvari. To kako su oni tretirani na prvenstvu pa uz cijeli niz okolnosti kako su ispali je za samoubit se.
  • Filip B
    395
    Ljudi ne da nisu bili kanta za napucavanje nego nisu izgubili nijednu utakmicu u regularnom vremenu, a igrali su s oba finalista. Prošli s tri iksa, pa ispali nakon produžetkaFelip

Pa to ih ne sprijecava da nastave biti dobri pa upadnu na svjetsko prvenstvo od 32 momcadi kroz kvalifikacije u Africi.

Suludo je siriti prvenstva na 48 ili 64 momcadi, kvantiteta nije vaznija od kvalitete. Gdje je granica? Zasto ne bi igrali onda svjetsku ligu, svi nogometni savezi?

I zna se zakaj se rade ova prosirenja - mali savezi dobivaju vise love pa daju glasove za spodobe poput ovog celavog smrada koji mi je uspio zgaditi najdrazu stvar na svijetu.
  • Frizura Robija M
    688
    Dani Olmo je objasnio zašto nije uzvratio na ozbiljan napad: "Kada mi netko iz njihova stožera tako stavi ruke na lice, moja je prva reakcija bila uzvratiti udarac jer ipak sam čovjek i u takvim trenucima instinktivno se želiš obraniti. Ali suzdržao sam se.

Nije nam to važno. Ono što je važno jesu vrijednosti koje odlučiš predstavljati. Mi smo uzori bezbrojnim dječacima i djevojčicama, zato uvijek moramo davati pravi primjer. Nisam želio dati loš primjer svoj djeci i navijačima koji su utakmicu pratili od kuće. Imamo odgovornost i uzor smo novim generacijama."

U svijetu u kojem prevladavaju brzopotezne emocije, izostanak osjećaja osobne, ali i društvene odgovornosti te empatije ovaj čovjek ne zaboravlja istinske (sportske) vrijednosti i opet pokazuje da nije bezveznjak bez kičme. Dani, zbilja si uzor i ponosno možemo reći da si i naš.
  • Mr Anderson
    20.7k
    Plemenito od Olma, ali više bih volio da je smrada pogodio šakom u glavu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.