Frizura Robija M
lukaoj
Felip
Filip B
Ljudi ne da nisu bili kanta za napucavanje nego nisu izgubili nijednu utakmicu u regularnom vremenu, a igrali su s oba finalista. Prošli s tri iksa, pa ispali nakon produžetka — Felip
Frizura Robija M
Dani Olmo je objasnio zašto nije uzvratio na ozbiljan napad: "Kada mi netko iz njihova stožera tako stavi ruke na lice, moja je prva reakcija bila uzvratiti udarac jer ipak sam čovjek i u takvim trenucima instinktivno se želiš obraniti. Ali suzdržao sam se.
Nije nam to važno. Ono što je važno jesu vrijednosti koje odlučiš predstavljati. Mi smo uzori bezbrojnim dječacima i djevojčicama, zato uvijek moramo davati pravi primjer. Nisam želio dati loš primjer svoj djeci i navijačima koji su utakmicu pratili od kuće. Imamo odgovornost i uzor smo novim generacijama."
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.