• db-izbjeglica
    21.1k
    Ovo sa cucurellom i reprezentativnom mirovinom.
    Morate to staviti i u kontekst određene reprezentacije.

Tu pričamo o španjolskoj, koja na toj poziciji ima valjda još 4 odlične opcije, 4 igrača koji će sjediti na klupi ili neće biti pozvani ako ovaj ne odustane. Recimo grimaldo nije odigrao jednu-jedinu sekundu na ovom SP-u.

Cucurella je osvojio svjetsko prvenstvo, osvojio je europsko prvenstvo, osvojio je ligu nacija, ima olimpijsko srebro sa reprezentacijom...

Imaju kvalitetne opcije koje čekaju svoju priliku.

Ljudi su karakterno različiti, netko će ganjati još, netko će smatrati da se treba maknuti.

Međutim, pozicija nije ista u španjolskoj (koja može sastaviti tri vrlo jake reprezentacije) i u hrvatskoj, gdje nam praktički uvijek fali opcija za jednu ili dvije pozicije u prvih 11 pa se mora krpati.
  • Crni86
    22.8k
    Mislim da se Zlatko ne bi slozio s ovim. Samo on i Dider Decshamp…

Steko sam dojam da De La Fuentes nije bas isto 100% omiljen lik u svojoj domovini i da je bilo isto dosta neke napetosti oko popisa i sl. Covjeku treba skinut kapu do poda, napravio je od spanjolske stroj. Ne znam da li sam ikad vidio tako discipliniranu spanjolsku sto najbolje dokazuje i samo jedan primljeni gol.

A na kraju treba zapljeksta i ljudima koji vode spanjolski savez jer su ocito s ovim covjekom imali plan i sustav koji je na kraju donio rezultat.
  • Efes Pilsen
    16.4k
    Da, svaka cast De La Fuenteu. Ovo je ekipa u pravom smislu rijeci, nema superstar ega (Yamal bi mogao bit taj "problem" u buducnosti) i odjebani su veterani. Sergio Ramos je plakao po novinama, nudio se i ovaj ga je ladno odjebo.
    Potpuno zasluzen naslov. Posebne cestitke Olmu, naravno :grin:
  • Wallace99
    48
    Argencigosi da su se manje šaketali možda bi više radili nogama, pa ne bi završili ko neslavni rekorder s 0 udaraca u finalu SPa. Kad pogledamo zadnje 2 utakmice, Infantinova ideja s četiri najbolje repke je smola. Nije pomoglo ni to što je komentator baš onaj najgori Plenković, nula pokušaja da bezveznu utakmicu učini makar donekle gledljivom.
    Sreća da je Enzo baš teško govedo, ovim antinogometom prijetilo je da uzmu naslov na penale. Čestitke Španjolskoj i Olmu!
  • Wallace99
    48
    Istina, samo respect za Cucurellu! Pogotovo u vremenu ovih neutaživih gladnika u 5.desetljeću. Osvojio je sve šta se moglo, sad nek drugi preuzmu.
  • Pesca90
    246
    Ma dosta bi bio jedan Adama Traore i prijaviti ga na ono prvenstvo u samaranju.
  • rokikaciga
    15.9k
    Neda se nas Dani. Ipak su njega isklesali malo jace sjekire od argentinaca...da mi je vidit kako bi se Paredes, Enzo i ekipa proveli u 2.hnl :lol:
  • javolimtebejako
    5.8k
    apsolutno zasluzeno spanjolci, ovo sinoc je bila stvarno sramotna predstava argentine. od igre do ponasanja, tokom a pogotovo nakon tekme.

Pau Cubarsi kakvo jebeno svjetsko, da tako na stoperskoj poziciji odigra klinac od 19 godina. cudo je mali, u La Masiji ih proizvode ko na traci
  • vjeko1701
    26.7k
    Pročitao sam vaše odgovore al mislim da nema smisla odgovarati nakolko tolko stranica i ići u offtopic.
  • db-izbjeglica
    21.1k
    Čista psihijatrija, stvarno ne kužim koji je problem u tim glavama i čemu takvo ponašanje, al konstantno, iz natjecanja u natjecanje.
    Nemojte mi samo o mentalitetu, što to znači... nek se civiliziraju.

Gadljivo... i netko bi im konačno trebao stati na kraj i krenuti sa drakonskim kaznama.

Najbolje od svega, kepeci su, da dođe do neke tučnjave, pobrali bi samo takve batine od praktički bilo koje reprezentacije.
  • Crni86
    22.8k
    problem je u onima koji to dopustaju..

Dopustalo im se svasta tokom sp-a i znali su da ce im se dopustit sad. I vrlo lako ce se to rijesit za u buduce - drakonskim kaznama nakon ovog jucer.

Smao tih kazni nece bit. Samo steta jer bacio si veliku crnu tocku na najvecu tekmu koju nogomet poznaje.
  • db-izbjeglica
    21.1k
    problem je u onima koji to dopustaju..Crni86

slažem se, al postaje iritantno da na svakom natjecanju jednba reprezentacija generira više prljavštine od svih ostalih reprezentacija zajedno. kako se više ne gade sami sebi?
  • Krizy
    74k
    119 minuta bez udarca uopće
    120 minuta bez udarca u okvir

Španjolska apsolutno zasluženo.
    Čisto da se upišem na temu finala SP-a.
  • Glacies
    25
    Paredes bi i mogo dobit neku vecu kaznu s obzirom da mu je pokazan crveni karton

Za Spanjolce je vec puno toga receno ali mene su najvise impresionirali kako su ostali nijemi na provokacije Argentinaca.
    Mislim da ih je to zapravo i jos vise zivciralo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.