• CerealKiller
    527
    Nakon ovog sramotnog pristupa Francuske još više volim i cijenim našu repku. Mi nemamo ovakve superzvijezde ali nikada ovako nebi odigrali.
  • austrijanac
    12.2k

Igrac iza golmana, drugacije se onda tumači…
  • Sajla
    22k
    Sramota. Ponižavaju sami sebe, ove ljude koji su došli na stadion i milijardu pred tv ekranima. Ne znam kaj bi ovdje bio ekvivalent bacanja ručnika u ring, ali bolje da to naprave. Nek se međusobno potuku da im sudac podijeli crvene i da ih bude premalo za nastavak. Rade cirkus, valjda kao neki pritisak na FIFAu da se ukine utakmica za 3. mjesto. Bezveze, nepošteno prema treneru, jadno. Baš baš jadno.
  • Carmichael
    758
    zaleđe je ako si ispred predposljedneg igrača u trenutku upućivanja lopte.
    Inače nismo navikli da je golman ovako daleko, ali pravilo zapravo nema veze s golmanom, nego pretposljednjim igračem, tko god to bio
  • Sibirski plavac
    9.6k

Ok, ali točno se sjećam scene na finalu Eura 2021., da je nekoliko igrača Engleske uzelo srebrnu medalju na dodjeli i pri silasku s onog podija doslovce ju nasilno skinuli, čak si imao osjećaj da bi je najradije bacili na teren ali ne bi im to radi imidža bilo dobro pred milijunskim gledateljstvom, pa ipak nisu. Francuzi su koliko ja znam normalno u Kataru uzeli srebro na dodjeli, ali i oni nekad znaju biti "zgroženi" broncom ili srebrom.
    Španjolci s druge strane, koji su isto trofejna repka, i u nogometu i drugim loptačkim sportovima uzmu srebro ili broncu oko vrata i vidiš na njima da im je drago jer medalja je medalja. Jedini kod kojih sam vidio zgražanje nad osvajanjem srebra ili bronce u bilo kojem sportu su Englezi, Francuzi i Ameri (u košarci prije svega).
  • Mr Anderson
    20.7k
    Donekle i kužim Francuze, imaju 2 finala zaredom, stvorila se priča da su prvi favoriti i razočarani su. Ali Englezi nemaju ništa osim tog naslova prije 60 godina i ipak se vidi da su pristupili utakmici na pravi način. I dobra odluka Tuchela da stavi igrače koji su manje igrali, ipak su željniji pobjede.
  • Thor
    3.1k
    pa lepo Deshamp ih zakljuca u svlacionici,ne izadju. 3:0 je manja sramota registracija tekme nego ovo
  • KristijanHR
    358
    Iako ne volim ni jedne ni druge, pogotovo Engleze, volio bih da do kraja jos vise naguze ove jadnike...
  • Thor
    3.1k
    ma ni njima se bas neda ali ovi su tak jadni da onda englezi ispadaju aktivniji i voljniji
  • Marc
    1.2k
    Upravo je ova utakmica pokazatelj zašto Messi i C. Ronaldo jos dugo ce biti nedodirljivi. Jer su gladni, jer žele pobjediti, s kim god i kad god igrali, žele se nadmetati. A ove francuske i engleske zvijezde nula bodova. Kakav si ti sportas ako ne želiš u svakoj utakmici biti bolji od protivnika. Ostavi se onda nogometa.
  • Frizura Robija M
    657
    hvala na pojašnjenju. Mislio sam da se odnosi upravo baš na golmana. Zanimljivo, al ima logike.
  • ZG plavi 01
    476
    nikad necemo saznati, ali mislim da ih danas pitas, da bi svih 26 reklo da su ponosni kaj su bili drugi, mislim da je to frustracija nakon finala u kojem ocekujes pobjedu. Nije usporedivo, ali zamisli da mi izgubimo finale kupa od Rijeke, mislim da bi vecina igraca bacila te medalje odmah. Nije isto, naravno, svjetsko je svjetsko, ali razumijem frustraciju nakon poraza.
  • flajšmašina
    445
    Ova utakmica je pokazala da im nije problem osramotiti svoju zemlju. Nije da će mu familija iz Konga ili nekog kurca zamijeriti kaj nije dao sve od sebe za Francusku.
  • Tom Hanks
    5.5k
    Mislio sam da će francuzi riješit ove
    Teška prevara,stav 0.A neki im htjeli naslov da osvoje(ne nužno ovdje).Ko ih jebe neka ne osvoje ništa narednih 20 godina
  • Kermit
    967
    Ne znam kak vama, ali jedino gore od Francuza u ovoj tekmi je Štef Balog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.