• Jima
    1.8k
    Ma sve ok i slažem se, ali u polufinalu LP ne želiš se isticati, okreneš glavu i gas dalje na dijagonalu. Nije bezveze najbolji sudac onaj neprimjetni. Pa žuti karton možes pokazati uvijek i svakome, lako je to opravdati. Pogledaj ovo SP kako su se davali kartoni, a i zažmirili na iste. Vinčić nije kapacitet niti je zaslužio da vodi finale SP.
  • Mr Anderson
    20.7k
    Sprdaju se ovi u emisiji da je Melanija urgirala da Vinčić sudi.
  • Thor
    3.1k
    Je mozda zafrkancija na Melaniju. No milsim da je vise za Ceferina i mir s Uefom. A u ostalim Vincic je dobar sudac.
  • Hnlovac
    7k
    Screenshot-20260718-005328-Instagram.jpg
    Dosta su se ljudi znali sprdati, ali čovjek je ispada ljudina!

Svaka mu čast !!
  • KtcGoat
    6.8k
    "Daj mi riječ. Mislim da bogati ne žele igrati kada izgube. Ne brini, ova utakmica može biti jako važna. Nakon 1998. godine i utakmice protiv Nizozemske borili smo se za treće mjesto i danas s ponosom mogu govoriti o tome. Neki imaju toliko trofeja i toliko su bogati da im ta utakmica ništa ne znači. Poručujem im da šute, da poštuju svih 211 sudionika i da shvate kako svijet ne pripada samo njima. Svijet pripada i srednjima, malima i onima koji uživaju u nogometu", istaknuo je Šuker i dodao:

"Tko god sutra osvoji treće mjesto, uvjeravam vas da će se za 20 godina, kada bude stariji, sigurno sjećati te bronce. Zato u cijeloj toj priči trener Tuchel nije važan. Sere."
  • Sajla
    22k
    opa, nešto pametno i od Šukera!
  • grba
    800
    Ne znam sta englezi izvode, ako danas pobjede bit ce im tek druga medalja ikad na SP, malo su prebahati
  • crophantom
    5.7k
    Pitaju naši povratnici iz Argentine gdje danas mogu kupiti plave baklje za sutra, jel radi ikaj?
  • hardek
    11k
    Ne znam ćemu hejt utakmicama za 3. mjesto. Te utakmice daju totalno drugačiji nogomet nego ostatak utakmica u turniru, fokus nije toliko na obrani pa utakmice budu otvorenije i zabavnije. Neka vrsta all-star utakmice za kraj svjetskog prvenstva, a ipak nosi po meni vrijednu nagradu
  • ZG plavi 01
    473
    i mi smo tu utakmicu u Kataru koliko se sjecam igrali u nekom sarenom sastavu. Neki stalni prvotimci poput Brozovica i Lovrena su ostali na klupi svih 90 minuta. Jednostavno ta utakmica nema tu tezinu da se ide u nju sa sto posto. Od kad ja pratim nogomet, gotovo uvijek se u tu utakmicu ulazilo rezervirazno sa promjesanim sastavom. Jedino kaj pamtim je da je Belgija 2018. bas odigrala s prvom postavom s kojim bi izasli i da su prosli u finale.
  • grba
    800
    nekom sarenom ZG plavi 01
    Screenshot-20260718-134715-Sofascore.jpg
  • ZG plavi 01
    473
    Stanisic, Sutalo, Orsic, Majer, Livaja nisu bili prvotimci taj turnir vec zamjene. Stanisicu i Sutalu je to jedina utakmica na turniru koju su odigrali, Majeru i Orsicu je to bila jedina koju su startali, Sosa je igrao lijevog beka cijeli turnir, tu vidis nije startao. Nikad ti njih 5 ne bi startalo u finalu. Brozovic i Lovren na klupi koji su odigrali sve utakmice do tad.
  • emilperska
    17.3k
    Brand :heart:
  • Jos-Optimus
    12k
    pa Šutalo je bio projicirani prvotimac prije SP i zato mu je dao priliku u u ovoj tekmi, Livaja i Petko su se izmijenjivali, Sosa je izletio jer je bio kriminalan, Stanišić je ušao jer je zaslužio minute kao 50:50 odnos s Juranovićem, išli smo po to trece mjesto apsolutno
  • ZG plavi 01
    473
    uopce ne kazem da nismo isli na broncu, samo kazem da su igrali neki igraci koji finale ne bi startali, to su odlicni igraci, ali nisu bili prvotimci u Kataru, a utakmica za trece mjesto obicno sluzi da se da sansa igracima koji su manje igrali
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.