• KtcGoat
    6.8k
    Godine 2020. Vinčić je zajedno s još 34 osobe uhićen na zabavi s prostitutkama i drogomZGBhoy

Bro is just like us :smile:
  • Zg123
    3.9k
    Meni je iskreno Vincic od svih tih elitnih europskih sudaca najgori, ali eto ocito ima neku finu vezicu i plus Ceferin kao predsjednik uefe. Nema sanse da bi bilo koji drugi sudac prezivio ovu aferu sa drogom i prostitutkama, lik cak ni suspendiran nije bio
  • Jima
    1.8k
    Nitko bez takvog zaleđa ne bi preživio onaj drugi žuti Realu u Munchenu i direktan utjecaj na prolazak. Ne kažem da nije ispravna odluka, ali samo par mjeseci nakon toga suditi finale SP-a ne možeš bez poguranca i zaštite. I moje subjektivno mišljenje je da on nije niti među 5 najboljih europskih sudaca.
  • KtcGoat
    6.8k
    Naravno da Los ima drugacije misljenje od svih po pitanju Tuchela :grin:
  • Ljubo
    1.1k
    Bolje da i nisam išao čitati…
  • plavi72
    2.7k
    Ima li smo malu raspravu oko 1. gola Argentine protiv Engleza !
    Zna li netko brzinu udarca i kako bi reagirali vratari Belgije,Italije,Njemačke,Hrvatske na ovaj udarac po vama,znam da nekoliko članova foruma ima iskustvo na vratnicama!
  • Ljubo
    1.1k
    @rokikaciga pitanje za vas kolega.
  • plavi72
    2.7k
    Moje mišljenje je da bi od gore spomenutih vratara Livi(a nisam objektivan što ću ili jesam) i još 2-3 vjerojatno obranila onaj udarac za 1-1 !
  • FazeN
    7.3k
    Moje mišljenje je da bi od gore spomenutih vratara Livi(a nisam objektivan što ću ili jesam) i još 2-3 vjerojatno obranila onaj udarac za 1-1 !plavi72

Ne radi se samo o brzini udarca koji ruku na srce nije bio nešto jak udarac.
    Već postavljanje Pickforda je tragikomično, napad je bio s desne strane ili njegove lijeve ajde, i iako je asistencija messijeva vraćena na sredinu 16, čovjek nije pratio smjer lopte uopće već je ostao ukopan uz desnu statiku, i primio gol po sredini. Amaterski na max
  • rokikaciga
    15.7k
    Kad dodem doma iskopam video i bacim neku analizu :smile:
  • Mr Anderson
    20.6k
    Po meni je gol definitivno bio obranjiv, udarac je bio dosta jak, ali je bio plasiran unutrašnjom felšom, nije punom nogom i nije išao u sami kut. Krivo je bio postavljen Pickford, inače bi obranio. Pišu Englezi da ga je Bellingham napao zbog tog gola.
  • Paggini
    91.3k
    Pišu Englezi da ga je Bellingham napao zbog tog gola.Mr Anderson

Udarac je bio obranjiv, ali bome je i Jude zakasnio momački na preuzimanje i uklizavanje, što ne bi ni trebao raditi da se cijela obrana nije potpuno nerezonski povukla utrojiti Messija, pa i oni imaju krivicu.

Sve skupa je najlakše okriviti golmana, ali ima tu dosta igrača solidnu krivicu
  • Mr Anderson
    20.6k
    Sve skupa je najlakše okriviti golmana, ali ima tu dosta igrača solidnu krivicuPaggini

Pa vjerojatno je i on svjestan da je mogao bolje pa ga je zato napao. Golmanska sudbina, jebi ga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.