• emilperska
    17.2k
    Nogometna bitka za Malvine (Falkland):

Argentina - Engleska 3 (1986, 1998, 2026) :1 (2002)
  • jp23
    4.3k
    Ciganski mentalitet koji imaju im je isti. Samo za razliku od njih Argentinci imaju i malo pobjedničkog mentaliteta
  • Jaki991
    627
    jebeno ih se gura kad do 82 minute gube 1:0, čudesno su to redatelji smislili
  • Mr Anderson
    20.6k
    Sad je baš frend u grupi napisao da su Englezi od 2012. u svakoj nokaut utakmici vodili i na kraju izgubili, uključujući dva finala EP. Znači nije samo do Tuchela.
  • rioda
    17.4k
    Pa koji vam je više kurac s tovarima? Kakve veze argentina ima s tovarima? Jer u svemu vidite jebene bijele miševe?

Argentina je u tri finala svjetskog u 12 godina jebote, kakvi kurčevi tovari
    Paggini

Ma rezultat uopće nije bitan niti sam na to mislio. Jednostavno ne volim takve ciganske ekipe koje te udaraju i gaze svakih par sekundi, i s loptom i bez lopte, a kad se na njima napravi običan faul svi okruže suca, galame i stvaraju gužvu, uz pritisak i s klupe. Kad vode, maksimalno odugovlače pa svaki prekid traje i traje, glumataju ozljede i ostalo. To mi nije nikakvo junaštvo ili nadljudska borbenost ili što ste već pisali nego najobičniji iritantni ciganizam. Nikad ne bih želio da Dinamo igra tako, to mi je baš odvratan nogomet. I za kraj evo onda usporedbe s drugom HNL ekipom, a da nisu tovari, npr. Gorica kad vodi protiv Dinama.
  • Mr Anderson
    20.6k
    Englezi kao nisu nimalo odugovlačili kad su poveli?
  • Paggini
    91.1k

Stari al i vi od te argentine radite jebeni cirkus. Je, igrali su grublje. Je, uletili su masovno sucu dva tri puta. Ali jebote sad ispada kao da su 90 minuta samo mesarili, padali po podu, glumili ozljede i ostalo. Veze to s vezom nema.

Pogledaj statistiku i sažetke, pa mi reci tko je bio nogometno kvalitetnija ekipa? Mesari, padavičari, cmoljavci koji svake dvije sekunde udaraju ili ovi drugi, prekrasni nogometaši koje se udara laktom u leđa? Kak su stigli ti mesari zabiti toliko golova, dvije stative i jos dvije dobre prilike napraviti od svog tog lezanja, udaranja i price sa sucem.

Pa i englezi su bogami i bacali se, bogami su i uletavali dzonom u stopala, bogami su bacali igrace bodycheckom u aut i korner, ali to nećemo spominjati?
  • hb1
    713
    Uvijek mi je drago kad kolonizator i sijač zla u svijetu izgubi, makar i u šahu
  • Carmichael
    722

To je skroz legitimno.
    Ali ova Argentina danas stvori 15 udaraca naspram 5 Engleske, 1.84xG naspram 0.53xG Engleske (šta god mislili o toj metrici, nešto ipak pokazuje kad je ovakva razlika), posjed 64%-36%, te uz ova dva gola imaju dvije stative i par Pickfordovih obrana, dok izuzev gola ne sjećam se ničega što je Engleska napravila.

Ako otvorimo statistike i prošlih utakmica s ovog SP, u svakoj utakmici sve brojke idu u korist Argentine, a ne protivnika.
    A uz to imaju i Messija, i tko ne uživa u njegovim predstavama poput ovih, ne voli nogomet haha.

Svakako za moj ukus previše fanatizma i za jedne i za druge, ako nemaš državljanstvo, stvarno nije toliko bitno ko je danas prošao haha, jer ni jedni ni drugi nisu simpatična nacija.

Ajmo Olmo po titulu!
  • vjeko1701
    26.5k
    Vi: pokolj na temu Argentina vs Engleska

Ja:

Avpmovie.jpg
  • Zagi
    18.2k
    Možemo anti-kolonizatori su stigli.
    Gasi sve.
  • FazeN
    7.3k

rista, nažalost, ovdje se ne mogu složiti iz jednog velikog razloga.

Ajde slažem se s dijelom da danas ima manje igrača koji idu čvrsto u duel, bez straha, s agresijom i karakterom. Ali nazivati "muškom" igrače koji nakon svakog kontakta trče sucu, dižu ruke, traže prekršaj, padaju u kaznenom prostoru na svaki dodir i stalno kukaju, to nema veze s muškim nogometom, dapače pičkasto na kvadrat.
  • Paggini
    91.1k
    Ali nazivati "muškom" igrače koji nakon svakog kontakta trče sucu, dižu ruke, traže prekršaj, padaju u kaznenom prostoru na svaki dodir i stalno kukaju, to nema veze s muškim nogometom, dapače pičkasto na kvadrat.FazeN

Da, osim što to nisu radili na "svaki" kontakt

Ajmo dalje
  • Hnlovac
    6.9k
    ako netko nije M!, hb1 nije hahahahahah
  • Wallace99
    19
    E bravo, stari, lijepo si ti to objasnio, tak je! Ni ja to ne želim našem Dinamo. Nas ipak odlikuje gospodština, nikad ciganija, a ovo kaj igra Argentina i celi taj popratni prgavi, kmečavi mentalitet je nespojiv sa svime kaj predstavlja Dinamo. Znamo di pripadaju ti prgavi...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.