• Tom Hanks
    5.5k
    Španjolska mora baš porazit Argentinu na terenu,kontrola i disciplina kao sa francuzima
    Ako to bude drž ne daj Argentina uzima,kao što i bude
  • jp23
    4.3k
    A start malo podsjeća na onaj Songov protiv nas 2014. :rofl: Samo što je tad Song laktom dok su trčali jedan uz drugog, ovaj je više u ful naletu to napravio
  • don
    20.5k
    ne znam tko je prvi spomenuo tovare i usporedbu u kojoj je napisano da pravi Hrvati navijaju za Argentinu jer su ih ugostili Simeone, De Paul i Parades :lol: :lol: :lol:

inače, jednom spomenuti i nije krenilo od mene. Ali klasična tvoja mitomanija.

ja ne znam gdje ti ovdje vidis lakatGlacies

uđi na X pa u search pretraži, imaš dosta objava.
  • Glacies
    6
    ja ne znam gdje ti ovdje vidis lakat
  • rokikaciga
    15.7k
    A kad je Bellingham lagano špicom Messija na podu dok ga je izmasakriirao pred kraj utakmice? Al ajde, nećemo o tom :smile:
  • mlinchica
    6.7k
    Ekipa, stanite i divite se Messiju dok još možete. Nemamo još dugo gledati ovog mađioničara s loptom. Uživajte u majstorijama.rokikaciga

150 godinaaaa ga već gledamo i uživamo
    iscrpljeni smo
    ne možemo više
    jel on najavio kakav oproštaj?
  • ElDorado
    12.4k
    Englezi jednostavno nemaju strasti za ovo. Dovoljno poslušati Kaneovu izjavu
  • immerwieder
    1.8k
    od gola Rodneya do kraja posjed 88:12,
    Tuchel treba letit prije subote
  • rokikaciga
    15.7k
    DAJTE MU NEKE DROGE DA GA GLEDAMO JOŠ 25 GODINA
  • Mr Anderson
    20.6k
    Hahaha...čekaj što je ovdje tako opasno? Ušao mu ramenom u leđa, ovaj sa raspao ko da je pijan. Pa ovo je nogomet, nije gay parada.
  • Hnlovac
    6.9k
    Generacija Z sam. Otkad sam se rodio živim pod Messi / Ronaldo diktaturom

Dosta vise
  • Crusades
    24.7k
    Kako ju je najveći ikada nabacio slabijom desnom. Hladno kao gemišt.
  • ZgDLions
    1.7k
    Jel onaj golman Martinez divljao kao protiv Francuza u finalu ili ipak ne pljuje u tanjur iz kojeg jede?
  • Dr Hofmann
    5.9k
    Tuchel, Tuchel i Tuchel. Cole Palmer i Phil Foden su morali biti na SP, kakav Madueke..Prokleti su, ali i nemaju kvalitete. Kod Southgatea ih je srao ždrijeb, a nije ni da su sad imali ne znam kakav put do polufinala. Ali ko ih jebe i njih i It's coming home. Ko bi ih slušao da ne daj Bože, osvoje nešto.

Vulkan argentinski ih je pojeo

@Zambatine škude Meni nemaju, nisu mi top i jebi ga. Srao ih je ždrijeb, pogledaj malo te rezultate i vidjet ćeš da su svaki put kad su naletili na top protivnika ispali

@Efes Pilsen Naravno, slažem se s tobom. Napisao sam što mislim o Tuchelu. Ali ova dvojica su, po meni, morala biti na SP
  • don
    20.5k
    A jebemu pa nije stvar opasnosti, ista stvar je kad je Bellingham tapnio po glavi Argentinca, isto klošarski i ciganski, a ovaj jedva da je i osjetio dodir. Ne pričam o intezitetu već o načinu i trenutku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.