• Peškaman
    9.4k
    Ekstra utakmica,na kraju zasluženo Argentina.
    Finale Španjolska - Argentina,nek' bolji pobjedi.
    A bome bit' će fino gledati Argentinke i Španjolke na tribinama :razz:
  • Pacho
    19.4k

Nadam se da nece imati posljedice nakon ovog divljackog nasrtaja
  • Dzoni
    6.8k
    Screenshot-20260715-232341-Instagram.jpg

Svim srcem za Danija, postani prvi (ex)-Dinamovac sa trofejem prvaka svijeta ikad
  • Paggini
    91.1k
    Paggini, uozbilji se. Čisti lakat u leđa u trku. Objasni mi fiziku koja se tribala desit kod Bellinghama?don

Ja ozbiljno sumnjam da si ti ikad igrao ikakav timski sport jer ovaj "krvnicki" lakat u leđa sam dobivao na šici svakih 5 minuta tijekom tekmi i svakih 20 sekundi tijekom basketa i pao sam točno NULA PUTA, a ova vaginetina koja pada kao pokošen
  • Ere86
    265
    I baš mala smeća mrzim ih...
  • SanctaSanctorum
    412
    Svaki put guštam kad se ponadaju pa ih neko pošalje kući. Nikad od njih ništa. Za finale nemam dvojbe tko osvaja. Po meni španjolska dosta kvalitetnija momčad i naš Olmić uzima svjetsko.
  • Boycie
    4.2k
    Ovaj falklandski 'start' je samo podsjetnik englezima kako su oni igrali dok su bili englezi.
  • Zg123
    3.9k
    Ne mogu se sjetiti da je neki trener ovakav harakiri napravio kao Tuchel, ovo mi je jedan od vecih failova u zadnjih nekoliko godina
  • prefontaine
    9.9k
    nek pobjedi boljijavolimtebejako

Nek pobijedi Španjolska. Sa svim ostalim se apsolutno slažem
  • don
    20.5k
    di je napisano da je start da ostane invalid? Bit je NAČINA i u kojem trenutku - sa leđa u situaciji di kod ovog lopta nije 2-3 sekunde - ciganski. Šta nije jasno, šta pričaš? U istoj minutu je bilo par ovakvih klošarskih udaranja.

ako misliš da je ovo uobičajan i normalan start onda sam siguran da nisi nogometnu utakmicu pogleda bez Tik Toka.
  • Navijač Dinama
    12.8k
    budala da je imao 1-0 do 90te minute ubacio bi Mainooa i Chabolaha umjesto Kanea i Rogersa/Belloighama.

Apsolutni i jedini krivac za poraz. Goblin.
  • Zagreb1992
    3.7k

Kad nije bilo repova onda mora pljucati po nečemu
  • Paggini
    91.1k
    di je napisano da je start da ostane invalid? Bit je NAČINA i u kojem trenutku - sa leđa u situaciji di kod ovog lopta nije 2-3 sekunde - ciganski. Šta nije jasno, šta pričaš?don

Za nekog tko toliko zaziva tovare u temi svjetsko prvenstvo i općenito, stvarno se glasaš kmeketom kao tovar i to za heroje poštenja - engleze

Brate mili daj prestani cmoljit hahaha
  • Fatos Beqiraj
    2.6k
    Jebiga decki, nakon sto ste bili fanovi alzira pa svicarske onda engleske evo od sad ste spanjolske.

Ankara Messi
  • Mr Anderson
    20.6k
    A argentinci su danas odigrali kao MUŠKARCI, fanatično, bolesno, strastveno, baš krvava njihova utakmica i nemam šta drugo nego se diviti i čestitati, obožavam ih zbog toga i neka su uvijek takvi.Paggini

Sve si pogodio ovom izjavom. Igraju muški nogomet. Ne kužim da ih netko radi toga mrzi. Fakat sve više postajemo tetkasta nacija, ljudi sa sablažnjavaju kontaktu u nogometu. Onda nek prate padel.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.