• Tom Hanks
    5.5k
    Posljednji susret 5-4 za Španjolce,također polufinale
  • Mlađi referent
    15.8k
    Least obvious ispadanje Francuza večeras
  • dzis
    1.5k
    Jedna rijec za danasnju i sutrasnju tekmu…Vamos
  • hardek
    10.9k
    Olmo je možda i najbolji igrač Španjolske na ovom prvenstvu, vrijeme je da ga danas nagradi
  • Glacies
    6
    Milina je gledat kako se krece bez lopte i pronalazi prostor
  • Mr Anderson
    20.5k
    Vamos Espana, vamos Argentina!
  • Sibirski plavac
    9.6k
    Danas uz Danija i Furiju, a sutra iskreno ne znam, nisu mi dragi ni jedni ni drugi.
  • Mr Anderson
    20.5k
    Kaj se Ješe na friško pofarbal?
  • don
    20.5k
    danas Španjolska iskjučivo zbog Olma, ali ne bi mi ža bilo i da Francuzi prođu.

Englezi konačno nisu napuhana govna di svi igraju za sebe. Trener (Tuchel) i igrači izjavljuju da su imali sriće protiv Norveške i da nisu zaslužili puno tako da navijam za njih. Iako, navija bi za bilo koga protiv Argentine.
  • Hnlovac
    6.9k
    Meni dns svejedno, a sutra C'mon Ingerland!
    the-chant-drummer-for-the-fans-and-football-supporters-at-leicester-BKC1PA.jpg
  • Thor
    3.1k
    I ja sam za Olma :heart: i njegove...no danas je dan pad Bastille tak da ce francuzi grist ko blesavi.
  • Paggini
    90.8k
    Tko god da osvoji od ove 4 ekipe, ja ću biti zadovoljan.

Za Španjolsku sam najviše zbog Olma, jer znam da bi u obrnutoj situaciji on drukao svim srcem za Hrvatsku.

Francuzi jer igraju najbolji nogomet i baš su mašinerija, a i imaju diktatora koji je jebao dickcuttera

Argentinci jer su navijači najveći manijaci u svemiru i toliko volim tu njihovu ciganštinu i divljaštvo, ima neku romantiku da ga jebeš. A i Messi, jel.

A Englezi, ne znam kako se to dogodilo, ali igraju dobar nogomet, igrači su mi svi dobri, navijači fkt dobro briju ovo prvenstvo, baš ima i kod njih neke romantike. Bilo bi blago i šteta da Harry Kane ne osvoji bar jedan trofej
  • emilperska
    17.2k
    Prije SPa dao sam chatgptu da mi predvidi polufinala i pogodio je sva 4. Mislim sva 4 su favoriti, ali ovo se prvi put desilo da baš nema niti jednog iznenađenja nakon osmine finala. Baš robotski odigrano SP.

Ako je Mbappe do kraja spreman, po meni Francuska osvaja.

Generalno, pisao sam i ranije. Argentina je moj Zrinjski. Nek ju guraju koliko treba hehe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.