• CerealKiller
    477
    Ni Goda ni Valinčić ne sudjeluju u napadu
  • Heisenberg1986
    534
    A sve u svemu ok za pripremnu utakmicu, vidi se da im treba jos vremena da se uigraju, dosta akcija je bio pas blizu no ne 100% kak je trebao biti, ili primanje, a i tak smo mogli dat par komada
  • hardek
    10.8k
    Valinčić ne sudjeluju u napaduCerealKiller

Meni danas čak djeluje najbolje od ozljede
  • Sajla
    21.7k
    Nisam čuo nijednu psovku u svojoj blizini. Jedini komentar za igrača je bio za Sergia kod jednog dobrog iskakanja kad je netko viknuo "Nejdeš ti nikam!"
  • pjetlić
    428

Ja ga nikad ne razumijem i isto kao kolega ranije, ne idem na zapad zato.
    Placas da dodes nekome jebat mater? Pa to mozes doma pred TV-om.
    Onda ides na stadion na pripremnu i umjesto da uzivas u tekmi, malo popricas s ljudima ti se igras serifa.

I di su ovi s cugom na tribini, kaj je to?
  • CerealKiller
    477
    Je, imao je jedno dobro uklizavanje
  • Dinamosaur
    3.5k
    Filipović ona jedna obrana a la Liva (kad je bilo zaleđe), pravovremen izlazak na igrača, nije puno al već to mi daje neku sigurnost da ostane na golu dok se Livi ne vrati
  • Nolifer
    15.4k
    Ja ne kužim, kak neko uspije psovat mater nekome, pogotvo kad je riječ o pripremnoj i prijateljskoj tekmi.

Valjda su mislili da su došli ispuhat se na tribinu, kuiš, kaj, kurqc, ćka, Dinamoo, mi smo baje ajmo psovat majke...

:lol:
  • Mr Anderson
    20.3k
    Vidim Tarzana Cvjetkovića, sjedi sam na tribini i gleda. Jeli ima on kojeg igrača kod nas? Ili možda u Kopru?
  • tp1997
    2.9k
    S obzirom da je prijateljska i još traju pripreme, nisam očekivao nikakav poseban tempo i intenzitet, i obrambeno smo dobri, ali ono što brine je što u napadu izgledamo bezidejno
  • Thor
    2.9k
    Dobro je. :love: nemam kaj za prigovoriti osim malo vise tocnijih lopti u predaji i manje pimplanja a vise udaraca na gol ak imas otvoren sut. Al dobro,uigravamo se. :victory:
  • Droljo
    29.3k
    Meni je vidović nevidljiv prema naprijed. Ne znam. Možda griješim.
  • hardek
    10.8k
    Vidim Tarzana Cvjetkovića, sjedi sam na tribini i gleda. Jeli ima on kojeg igrača kod nas? Ili možda u Kopru?Mr Anderson

Goda i Filipović
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.