• Kujtim Shalla
    10k
    pitaj terma, a ako ne razumiješ prijeđi preko komentara . Ovo je naša zona i ima nas iz svih krajeva svijeta . Srećom većini ne treba prevoditelj
  • Masto
    1.8k
    Hvala izborniku sto nam je priuštio najljepše trenutke tog ljeta 2018 koje cemo zasigurno pamtit cijelog života. Šteta za to finale ali nama je to bilo srebro zlatnog sjaja to zaista mislim jer smo zlato zaslužili.
  • Thor
    3k
    Ja bi Nenu,al to bumo videli,rekli su sijepci :cool:
  • Sajla
    21.8k
    kritikovao, na kojem jeziku ti je to ?Hectorharatti

a nije ni na glagoljici napisano...
    nećemo na zoni prozivati jedni druge zbog jezika. za dinamo se navija na svim dužinama i širinama, netko je u školu išao na Gornjem gradu, netko u Skopju, a netko u Arizoni, kod nekog se u kući govori kajkavski, a kod nekog njemački ili španjolski. neki koji koriste riječ "kritikovao" će danas vjerojatno igrati za dinamo protiv Slovenaca tak da za ovim nema potrebe.
  • mali M
    10.1k
    Ovo je naša zonaKujtim Shalla

Zona se piše velikim slovom!

hahahahahahahha, šalim se Kujtime, ma pusti lika, tko je dovoljno na Zoni nebi nikad pitao Kujtima za padeže i gramatikui! :rofl:
    Kujtime, možda si bradati viking, al si naš bradati viking!!
  • Kujtim Shalla
    10k
    ljubi brat :lol: hvala ti,možda fantom neki prevoditelj napravi kao ideju za web shop . Ne znaju ljudi kakve je muke mučim sa tastaturama , padeži su mala maca :lol:
  • Crni86
    22.5k
    Hvala izborniku sta nas je konacno spasio od zivcanih slomova i frustracija. Mogao je to napraviti i par godina prije.

Nadam se da ce savez sad pokazat velicinu. Imamo generaciju koja dolazi i koja ima itekako sta za ponudit u godinama koje dolaze. Znaci ne neke trenere kaj ce se ucit, savladavat prepreke i sl. Ovi decki zasluzuju trenera s velikim T
  • crophantom
    5.5k
    Svatko moze imati svoje misljenje o Dalicu, ali ovo da na Indexu cijeli dan stoji na vrhu članak "koliko je Dalić zaradio na Hrvatskoj" je dno... kurvini sinovi, malo je reći, ne mrzimo ih dovoljno.
  • ElDorado
    12.3k
    Kao sto su pateticno dno clanci Antolica i Lesija o nekavom stitu domoljublju koje je on bio. Ak je Dalić jedinica za domoljublje pristajem biti Marsovac
  • Hnlovac
    6.8k
    S razlogom je članak na vrhu. Takav naslov garantira klikove, a danas se živi od klikova

Tko u 2026. očekuje moral u novinarstvu, imam mu most za prodati
  • crophantom
    5.5k
    ne ocekujem moral i znam da su profesija koja je moralno kompromitiranija od politike, farme, bankara i dilera droge zajedno, ali do kraja zivota ce mi krv zavrijat kad vidim takvo lešinarenje
  • blueslavonija
    408
    prije bi prosio na ulici nego živio "od klikova" :rofl:
  • Marc
    1.2k
    moralne nakaze rekao bi jedan naš General
  • Hnlovac
    6.8k
    pa fer, to znaci da imas morala za razliku od dijela novinarstva
  • blueslavonija
    408
    realno Dena ili Bilić...ja naginjem prvom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.