• vlatkomarkovic
    3.6k

Ovo bih trebao shvatiti kao prijetnju ili kao kult ličnosti ne razumijem….
  • mali M
    10.1k
    buraz tvojih zadnjih par postova na ovoj temi ili repk stalno naglašavaš patetiku o Daliću, kao ne vole ga, ali nitko mu ne može oduzeti uspjehe, hvala mu.. na to se osvrćem.. nitko mu ni ne pokušava "oduzeti" medalje, daj malo realno čitaj što se piše i što mu se zamjera..

Ovo bih trebao shvatiti kao prijetnjuvlatkomarkovic

mislim da je prijetnja.. Droljkas nikad ne piše ako nije prijetnja..
  • vlatkomarkovic
    3.6k

Ja itekako razumijem šta mu se zamjera… S druge strane, onda me referiraj na to, ne na ovo… Također ja ne mislim da je Zlatko savršen, ali mislim da neki ovdje, i ovime ne ciljam tebe pretjeruju s kritikama i vredaonom….
  • mali M
    10.1k
    onda me referiraj na to, ne na ovovlatkomarkovic

ma citirao sam ti samo ime, ne post, krivo je ispalo

mislim da neki ovdje, i ovime ne ciljam tebe pretjeruju s kritikama i vredaonomvlatkomarkovic

a brate mili na Zoni si, obje krajnosti su svakodnevica! na svakoj temi imamo one koji pretjeruju!
    Pa ja sam davno zbog čiste zezancije nabacio foru o dildačima na Kranjči, neki to i dan danas koriste kao argument u svojem pretjerivanju i borbama s vjetrenjačama.
  • crophantom
    5.5k
    Kolko god to glupo bilo, "vibes" je za repku jednako bitan kao i taktika, a Neno bi se popičkarao sa svima u roku mjesec dana.
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    a brate mili na Zoni si, obje krajnosti su svakodnevica! na svakoj temi imamo one koji pretjeruju!mali M

Fair point, ali onda možemo svaki dan svi međusobno loviti sve koji pretjeruju….
  • Droljo
    29.4k
    loviti sve koji pretjeruju…vlatkomarkovic

Ništa se ne boj. Ja sam izmislio ono za udbu i praćenje.
  • mali M
    10.1k
    Neno bi se popičkarao sa svima u roku mjesec danacrophantom

a ja u ovo ne vjerujem. Jesam veliki fan Bjelice, ali svi ga sad žigosaju na konto drugog mandata u Dinamu, a znamo jako dobro koji je bio uzrok njegovih reakcija. Da li je to trebao tako napraviti, naravno da ne, ali je napravio kaj je napravio i bok..
    U Osijeku su ga isto otjerali nakon što im je u par godina napravio najbolje plasmane IKAD i bili su konkurencija za naslov, danas nakon što su ga otjerali se bore da ne ispadnu iz lige. Simptomatično jel? Ove fore da ih je financijski uništio isto ne drže vodu jer vidimo da i nakon njega je lova curila u svakave đepove, a ne u klub..
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    Ovoliku potporu i želju prema dolasku Bilića od strane svih ne pamtim….
  • Tranzicijski Napad
    1.5k
    Vedran Corluka i nakon te avanture Dinamo
  • crophantom
    5.5k
    nije da Bjelica drugdje nije imao ispade.
    On nakon prvog mandata u Dinamu nije isti čovjek...
    U osijeku je imao ispade, u njemačkoj se fizicki razracunavao s nogometašima suparnika...
  • Zg123
    3.8k
    Vedran Corluka i nakon te avanture DinamoTranzicijski Napad

Boze sacuvaj
  • Kujtim Shalla
    10k
    Ni riječi neću napisati o novom izborniku,nego se zahvaliti Daliću na svim uspjesima i sretnim momentima koje su on a naravno momčadi priuštili mojoj obitelji i meni. To nikada neću zaboraviti,taj osjećaj ,ponos koji sam imao. Hvala ti na svemu i sretno. O ostalim stvarima koje nisu bile dobre nema razloga sad. Već se napisalo,i već sam kritikovao kad je za to bilo vrijeme
  • Hectorharatti
    433
    kritikovao, na kojem jeziku ti je to ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.