• don
    20.4k
    za početak pričao činjenice za razliku od ostalih ljudi ispunjenih mržnjom. :grin:
  • Boycie
    4.2k
    Ronaldo MOTM za Matanovićevu dlaku danas.
  • Sibirski plavac
    9.5k
    Roberto Martinez= španjolska Linolada

Ne znam na temelju čega je lik dobio mogućnost da si u CV upiše da je vodio jedan Portugal i Belgiju? Na temelju jebenog Wigana i Evertona i Swanseaja.
  • Zambatine škude
    5k
    Portugal realno igra užasno retrogradan i negledljiv nogomet na velikim turnirima već 10+ godina.

Moglo se na silu donekle dok je Ronaldo bio Ronaldo, a ne ova odrtina koja ima manji efekt na igru od Vozinhe.
  • Heisenberg1986
    505
    Portugal je najveci podbacaj od svih kad gledas momcad i kako igraju. Realno imaju top momcad i pokriveni su na svim pozicijama, vecinom i duplo. Cak i ovaj prastari ronaldo je tu mogao biti koristan i zabijati npr da dijeli minute sa ramosom (da ugl cr zavrsava utakmice). Momcad po igracima je top 3 favorit prvenstva.
    No oni igraju goli kurac i tesko je ista drugo zakljuciti da je tu glavni krivac njihov ćelavi dalić, za kojeg je nas masnokosi dalić ancelotti
  • KtcGoat
    6.5k
    ćelavi dalić, za kojeg je nas masnokosi dalić ancelottiHeisenberg1986

Masnokosi dalić>ćelavi dalić
  • Nolifer
    15.4k
    Gracias Dani, iako nije danas zabio, svejedno mi je drago da je izbacio Portugal

IMG-1481.jpg
  • marcio amoroso
    51.7k
    Ronaldo i jucer Neymar su bas primjer likova koji moraju igrati zbog imena, a trenutno nista ne doprinose. Ne cudi me to toliko od Martineza, ali da je i Carlo pao pod taj pritisak..KtcGoat

Ronaldo je igrao na turniru 441 od 450 mogućih minuta, a Neymar 37 i to 14 protiv Škotske kad je tekma bila riješena i 23 jučer kad im je gorilo pod nogama. Ne možeš to uspoređivati jbg.
  • KtcGoat
    6.5k
    istina, ali taj poziv neymaru isto je bio onako, nategnut dosta cini mi se
  • Jurki
    26.5k
    Čestitke Olmo na plasmanu u četvrtfinale!
    Osvetio si nas izbacivsi onu podrtinu staru fejk Ronalda.

Jos kad bi Belgijanci rijesili one šugave Amere.. bilo bi to fantasticno. Lukaku trpaj žutokljunca.
  • marcio amoroso
    51.7k

Ma jasno, ali jedno je pozvati nekoga jer je legenda i jer može jednim potezom riješiti tekmu, a drugo ne smijeti zamijeniti igrača koji je većinu utakmica bio doslovno igrač manje. Pa danas Ramos koji je riješio utakmicu protiv nas nije dobio sekunde jer ovaj specijalac ne smije izaći.
  • BBB Sibenik
    6.5k
    Roberto Martinez= španjolska Linolada

Ne znam na temelju čega je lik dobio mogućnost da si u CV upiše da je vodio jedan Portugal i Belgiju? Na temelju jebenog Wigana i Evertona i Swanseaja.
    Sibirski plavac

Kako taj lik dobije u ruke Belgiju i Portugal u najboljim godinama bogte dragi
  • don
    20.4k
    čini mi se da ti ne pišeš iz mržnje ka i većina pa ću tebe pitat, jer me stvarno zanima, no hard feelings. Šta bi prominio napadač poput Ramosa u situaciji di lopte ne dolaze po tebe? Ronaldo ne može uzet više loptu i sam izmislit nešta već ovisi o drugim igračima, a ja ne vidim šansu da Ramos sam uzme loptu i iskreira nešto.

Ma jasno, ali jedno je pozvati nekoga jer je legenda i jer može jednim potezom riješiti tekmumarcio amoroso

i ovo, ne vidin kad je on riješio neku bitnu utakmicu, valjda barem ne zadnjih 4-5 godina. To je bilo pozivanje za masu.
  • hardek
    10.7k
    Yamal na ovom SPu jednostavno nije ucinkovit, ima driblinga, poteza, ali daleko je to.od ocekivanja. Vale ga je prognozirala za igraca turnira, pa morat ce malo povuc..Efes Pilsen

Istina, ali da mu malo stanem u obranu, Španjolska katastrofalno kazneni prostor. 5,6 puta čovjek probije uz liniju vrati loptu na povratnu ili prvu stativu a tamo nikoga. Oyarazabal igra odličan turnir, ali baš im fali netko da posprema te lopte u mrežu.
  • marcio amoroso
    51.7k

Kao prvo bi se kretao kao profesionalac i igrač Portugala, a ne kao rekreativac. Kao drugo bi svojim kretnjama otvarao prostore drugim igračima i samim time sebe dovodio u situacije gdje može zabiti. Ja ekstremno cijenim Ronalda, ali Ronaldo danas i Ronaldo prije par godina su dva svijeta. Čovjek je danas samo teret svojoj momčadi. To ne kažem ja nego većina nogometnih stručnjaka, čak i iz Portugala.

Edit: sad sam pogledao. Čovjek trci ispod 7 kilometara po tekmi i ima 0 driblinga po tekmi. Pa to je nivo amatera. Za usporedbu Kane trči preko 10.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.