• Ivan0302
    1.8k
    Ajmo Mexico izbacite ove Lizzijeve potomke
  • Crusades
    24.6k
    Nema većeg gušta.
  • Thor
    2.9k
    Dobar,odlican golman,odlican napadac i cvrst radan discipliniran ostatak ekipe. Bravo
  • don
    20.4k
    šteta očekiva san polufinale Brazil Argentina, ovako će to bit Mexico Argentina.

iako mi je drago zbog Norvežana.
  • Benedikt
    140
    Nek sam ja rekao da je dosadna utakmica, još bi se igralo da sam šutio. Bravo vikinzi ali terajte si onog suca znate vec gdje
  • podravskimodrikibicPMK
    276
    Znam da sam subjektivan ali po meni Don Carlo... ne znam ide mi to dosta i na njega, od pozivanja Neymara ispred Thiaga ili koga već na dalje
  • Hnlovac
    6.6k

Ajmooo :fire:
  • Mlađi referent
    15.7k
    Nakon osam mundijala, Brazil ispada prije četvrtfinala. Zadnji put 1990.

Očekivanja o jednom od najslabijih Brazila, ispunjena. I predivno, s obzirom na to koliko im je ovo gadljiva ekipa.
  • jp23
    4.2k
    Jos je cigan ranije opalio golmana Norveške nakon one jedne obrane, kao u naletu.
  • Navijač Dinama
    12.7k
    Nije mi jasno zašto ga je Ancelotti uveo, tad su i izgubili utakmicu.rakurs

Još vise mi nije jasno izbacivanje Cuhne. Čovjek je izborio penal, bio malte ne glavni igrač, i ti ga izvodiš i to prvog, ubacuješ Endricka koji ti je sjebo sve što je stigao, i onda izbacuje jednog-jedinog playmakaeranBrunu Guimaraesa i ubacuje Edersona koji je defenzivni vezi, u najbolju ruku box to box. Nigdje veze.

Danilo, Meunier, Lucas Digne i Diogo Dalot = Zločinci protiv nogometne igre, a ne nogometaši.
  • Thor
    2.9k
    Bolje Goda bubnja :wink:
  • dzis
    1.5k
    E da je nama jedan takav…
  • Frizura Robija M
    618
    Endrick novi Romario. Jebote novi Romario di je ovaj Brazil od Romarija i ekipe. Ajmo Europljani sprčite domaćine i gadljive južnoamerikance.
  • KtcGoat
    6.5k
    Bome ih je sjebala ozljeda Raphine
  • pešća
    1.6k
    Treba pohvalit Norvežane da igraju lijep nogomet. Znaju sačuvat loptu, bit strpljivi, ne ulazit u rizik. Baš su disciplinirani i navijam za njih do kraja, svima mogu pomrsit račune.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.