• Jay
    3.2k
    Ako sve ostaje u obitelji i slijedi se put trenutnog izbornika, onda je Nikola Šafarić.
    Sad ozbiljno, iza SP ide reset i mirovina velikog broja igrača, treba nam netko tko zna s mladima i logičan izbor je Bilić.
  • Droljo
    29.1k
    Luka Modrić
    Nek si zaradi još malo. Zaslužio je.
  • Kujtim Shalla
    9.8k
    Slaven Bilić ili Nenad Bjelica il' stranac
  • Big Daddy
    1.7k
    Luka i nitko drugi.
  • Dinamosaur
    3.4k
    lukica se ne sjeca kak je to bilo kad su djeca igrala nogomet
  • Marc
    1.2k
    Mario Kovačević… nadam se
  • Dinamosaur
    3.4k
    Izdvojit cu ovdje danasnju izjavu Matteonija u Mundocastu po kojoj bi se moglo zakljuciti da ce Dalic sad sugurno otici. O perspektivi Dalića:

"- On mi je još na Lukinom oproštaju od Reala, u Madridu, na terenu, rekao da je nakon ovog ciklusa vrijeme za nove ljude. Sve je teže trpio taj pritisak, osam i pol godina biti hrvatski izbornik - otkrio je Matteoni.

I Lončarević se slaže:

- Lukinim odlaskom vrijeme je da se počne slagati nova priča. Pitanje je za izbornika, koji god bio, treba li zadržati Perišića, hoće li on moći za godinu dana ovako.'
  • rokikaciga
    15.3k
    Od starijih bi po meni trebali ostati jedino Perija i Kova jer samo za njih gajim nadu da ce biti na razini za EURO, ovo ostalo je vec vrijeme pregazilo ili ce.

Kaj se tice izbornika, nije to lose pod Olicem ali htio bih nekog ostvarenog, karizmaticnog strucnjaka...npr Bilic. Stranca ne zelim.
  • gledatelj
    1.3k
    Iako se nadam da odlazi nekako imam osjećaj da bi mogao ostat još neko vrijeme.
    Nakon njega bi svakako prije Bilića iako vidim da se sve više spominje Olic
  • agramZ
    3k
    vratite bilica slepci!!
  • Crni86
    22.4k
    moći za godinu dana ovakoDinamosaur

Pitanje je oce li moci za dvije kada je ep.

Mislim da nam plasman na ep ne bi smio visit, ali od samog pocetka treba ispraviti daliceve greske i od samog pocetka kvalifikacija slagat pricu za europsko, od imena do igre i formacije.

Ne vidim benefit perisica da odigra kvalifikacije i onda se oprosti pred ep.
  • crophantom
    5.3k
    Ko god da dođe, kaj god mi mislili o Dalicu, ceka ga paklen posao jer ovih 8 godina ce rezultatski bit nemoguce nadmašiti.

Ali dobiva u ruke veznu liniju Pero, Bati i Stojke (ja ga j dalje racunam) uz mentorstvo Kove i strašnu obranu po imenima, ima obavezu da i dalje budemo zajebani.
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    Ako Dalic ode, dolazi Bilić 100%… ali odluka je na Dalicu…. Šta god ljudi mislili o Dalicu, donio je najveće povijesne uspjehe Hrvatskoj i hvala mu na tome…. Mislim da za ovu post generaciju je Bilić najbolji izbor…. Čovjek je dokazani graditelj ekipa i najbolji za prijelaze generacija. Tako da mislim da je od strane HNSa to najbolji i najlogičniji potez….
  • Omake
    18.6k
    Bjelica djeluje kao ono što nam treba, ali vjerojatno Olić
  • crophantom
    5.3k
    uf, neznam jel Bjelica pravi da odgoji neku novu generaciju, imam filing da bi se sa svima posvađao

Po meni Bilić
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.