• IceMan
    4.1k
    Kane je zaista igračina.

Da ga imamo mi možda bi došli i do kraja.
  • R13S61
    575

Kod nas ne bi bio pozvan :wink:
  • crophantom
    5.3k
    Jel ono Vojska na pocetku emisije opsovao onako sočno il se meni učinilo? :sweat:
  • Tom Hanks
    5.4k
    Messi,Kane i Mbappe trenutno prave razliku na terenu

S time da ako prva dva nekako nisu u mogućnosti igrati ili nisu na razini njihove momčadi bi to osjetile,Francuzi su ipak dobro potkovani i mogu rokati do sutra i bez Kyliana
  • Dudu
    3.2k
    Olise pravi razliku najvecu, s kakvom lakocom covjek igra.

Nije cudo sto Real nudi 200 milijuna
  • hb1
    706
    Gledaj Sabahudina u zelenoj majici :lol:
  • KtcGoat
    6.3k
    Dobar program ovaj bht2
  • Crusades
    24.6k
    Neće Belgija ovo proći...
  • Sibirski plavac
    9.4k
    1 0 Senegal

Belgija s ovim porazom opet skače na prvo mjesto Fifa rankinga. :cool:
  • hardek
    10.5k
    Kako igra Senegal, ne znam mogu li držat ovaj tempo ali ovo je impresivno
  • Ivan0302
    1.8k
    A prošli ljudi kao 8 na guzove

Edit: što se tiče navijanja nisam gledao sve utakmice pa možda griješim, ali jesam Argentinu Alžir i stvarno navijači Argentine su bili stvarno glasni i konstantno pjevali. Naravno i Japanci sa onom jedinom svojom pjesmom, iskreno očekivao sam više od navijača Brazila npr Meksika isto
  • Droljo
    29.1k
    Belgija s ovim porazom opet skače na prvo mjesto Fifa rankingaSibirski plavac

Točno to. I mi sa prolazom protiv Portugala padamo na 16. mjesto.
  • Navijač Dinama
    12.7k
    Belgijanci su mi uz Argentinu daleko najantipatičnija i omraženija reprezentacija, već godinama. Nemam nekakvog posebnog razloga, samo jednostavno mi niakko nikada nisu sjeli i bez šmeka su. Za njih jedne i druge bi srčano navijao valjda samo da igraju protiv srba, eventualno ovih sjevernoafričkih i arapa općenito.
  • hb1
    706
    A kakvi su ovo dresovi kod Belgije, pa šta je ovo....
  • Hnlovac
    6.5k
    Tako je majstore zakucaj ga!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.