• Facke
    8.4k
    Jake lagane Francuzi dolaziju do prilika. Svedska im daje jake pune prostora. Nemres tak protiv Francuza igrati.
  • ksapi
    8.3k
    Majstori igraju s pola snage, osim onih 20ak min u 1.pol kad su stisnuli i napravili 5-6 sansi. Nestvarna lakoca
  • CerealKiller
    439
    Svaka čast Mbappeu i Dembeleu ali meni je Olise tu najbolji. Ne ide ga gol ali kakve lopte lik šalje to nije realno
  • Chempers
    1.3k
    Vrlo lako bi se moglo ponoviti finale iz 2022, to bi bilo drugi put u povijesti da se iste ekipe sastaju u finalu 2 svjetska prvenstva zaredom.
  • hardek
    10.5k
    Rekao sam frendu još prije tjedan dana da je meni Švedska u top 3 najgore repke na prvenstvu i definitivno najgora obrana. Ne mogu vjerovat da ih je Potter ovako "posložio" za prvenstvo. Teški vibes football
  • Navijač Dinama
    12.7k
    Pisao sam nekad prije koji mjesec na jednoj temi(mislim Zanimljivosti i aktualnosti ili čak Liga prvaka) Mbappe je najbolji igrač današnjice, pogotovo ova reprezentativna verzija.

Francuzi zadnji EURO izuzev utakmice sa Španjolskom u polufinalu, su bili baš kriminalni, sad su svi ovu Francusku očekivali da je prvi favorit, sasvim opravdano.
    A onda imamo Švabe koje su pušing i recimo Portugal koji ima TOP3-TOP 5 rostera na SP, a igraju kriminalno.

Ovaj francuski total nogomet na ovoj razini, baš premoćno izgleda, uvjerljivo najbolji nogomet na prvenstvu.

Da uzmu zlato, mislim da bi to bilo jedno od najzasluzenijih titula u ohoho, kao i Španjolci na zadnjem EURU.
  • ShanKu
    2.2k
    kako neki tottenham fanatici imaju sjećanje na Oršića i Dinamo... takvo i ja imam na Olisea
  • ZG plavi 01
    418
    a mislim jel to uopce i upitno? Da pitas 100 ljudi prate nogomet imam osjecaj da bi 70 reklo Mbappe onak iz prve.
  • Navijač Dinama
    12.7k
    ha mislim kolega, Kane, Olise, Yamal, Haaland pa i ovi iz PSG-a svi su oni u tome nekom ešalonu ili blizu gledajući zadnje dvije sezone.
  • don
    20.3k
    odgođeno Meksiko Ekvador zbog nevrimena
  • Mathiasovi Chageri
    8.4k
    Kao netko tko simpatizira i prati meksičku reprezentaciju skoro cijeli život, bio sam najveći skeptik, Aguirreu je trebalo jako puno vremena da napravi selekciju, dosta je testirao, dosta je tražio, pozivao je sve i svakoga, igrao utakmice izvan FIFA termina (River Plate i Internacional). Nakon Gold Cupa čak jedno dva mjeseca nije nikoga pobijedio jer je miksao maksimalno, no izgleda da je uspio.

Istini za volju, nije se igralo protiv ozbiljnih ekipa, no Meksiko je izgledao jako dobro dosad. Sad slijedi najveći test, ukleta osmina finala i potencijalno Engleska. Najbolja prilika da vidimo koliko je zapravo dobar ovaj Meksiko.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.