• Crni86
    22.3k
    Jucer bosanci proslavili prolaz skupine na sp… vidio sam dobar komentar na tu temu: “Cestitke sad ste se kvalificirali na orginalno SP”

Previse se prica o prolasku skupine, prolasku u ko itd. A ne pricamo o plasmanu. I sad ce oni pisat da je ova repka bolja od one iz Brazila. A realnost je da su se po plasmanu tek sad izjednacili s njima (usli su u top 32). Isto vrijedi i za nas.
  • striko
    3.4k
    Prva pobjeda BiH u regularnom vremenu u 2026-oj godini i igraju "nokaut" fazu SP.
    FIFA je uspjela.
  • Droljo
    28.9k

Stari pa mi smo zadnji koji smiju prigovarati na te stvari :lol:
    Sa time da mi medalje uzimamo na taj način.
  • striko
    3.4k
    Rijetko se imam potrebu objašnjavat na forumu al evo danas ti je sretan dan. :smile:

Naglasak je bio na tome da se uopće ne bi ni plasirali niti prošli skupinu s ovom statistikom. A da ne pričam o protivniku Katru.
  • Droljo
    28.9k

Ma znam. :up:
  • FazeN
    7.1k
    Trenutne projekcije kako stvari stoje, s ovim trenutno a bit cemo čak još pametniji do naše tekme, mi idemo životom na X ovdje ili ako izgubimo možda nam se posreći..
    Desna strana ždrijeba sad jel zbog Argentine (imam flashback 2022. neko štelanje možda) je ultra slabija,a po tim stručnjacima i matematici praktički je 90%+ da se nitko jak nece pojavit više na toj strani, sem eto ako Portugal dobije Kolumbiju jedino tom daju neku šansu..
    Ukratko, opet nam se otvara..

Screenshot-20260625-110322-Instagram.jpg
  • Paggini
    87.9k
    Kalkuliranje na prvenstvima i hrvatska reprezentacija, ima li bolje kombinacije na svijetu :heart:
  • Mathiasovi Chageri
    8.3k
    Vjerovali ili ne, ali Patrick Schick se oprostio od češke reprezentacije nakon njihovog debakla na SP.

56 nastupa, 26 golova za reprezentaciju, oprašta se sa 30 godina od igranja za svoju zemlju.

Ne znam kakav cirkus je tamo iza kulisa, ali definitivno neočekivano.
  • Dendle71
    451
    Po meni je češka najgora repka na SP-u. A i takva nam je uzela bitna 2 boda za prvi pot. Isto maslo našeg izbornika koji je igrao na X
  • ZG plavi 01
    402
    Samovojska kaze dobru stvar i onda zasere na kraju
  • lukaoj
    271
    Ekvadorci promjenili nacin izvodjenja himne u odnosu na prve dvije utakmice
  • Dzoni
    6.3k
    Ja sam mislio da im je ovaj ljuti klasik himna

• NitkoBitan
    37.4k
    Mora bit ponisteno.
  • Mr Anderson
    20k
    Ona stoji tri metra od njih i ne vidi ovo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.