• Droljo
    28.9k

Jesam se nakliko ali sam uspio!
    CCEbPZg.md.jpg
  • GOAT
    8.3k
    Ova nba verzija ne ide do 82-0 ako nemas Wilta :lol:
  • jp23
    4.1k
    Za nogomet je cilj složiti momčad koja će osvojiti svjetsko:
    https://ultimate11.com/
    dragošlapa

Ovo malo detaljnija verzija (što se tiče ocjena) onog 7a0.com.br što je lik iz Brazila napravio za sp na tu foru
  • dragošlapa
    275
    Bome si se morao naklikat jer jedan krivi roll te sjebe skroz, fali mi golman i padne jebena Angola :lol: Al nisu im baš podaci točni, Hrvatska 2002 skoro svi igrači se vode kao napadači, Soldo itd...

Haha, a može se, ali razumljivo kad mu pogledaš brojke..

Ovo je puno, puno bolje! Javim ti se kad dobijem otkaz! Pa čak možeš i "pratit" utakmicu :grin:
    Jedino mala zamjerka, Baggio je zabio penal.
  • Droljo
    28.9k
    Ovo je puno, puno bolje! Javim ti se kad dobijem otkaz! Pa čak možeš i "pratit" utakmicudragošlapa

Ja ispao od jugoslavije na penale. Čajkovski mi zabio gol i vukas :lol: 2:2 bilo
  • ŽacZgb
    384
    BF6 je za SP stavio u “free gift” zastave država koje sudjeluju na turniru. Sve reprezentacije koje igraju taj dan su stavljeni u store. Pa ako netko na Zoni igra BF6 i nije pokupio prošlu tekmu,danas je opet prilika za uzeti Hrvatsku zastavu i staviti ju na “uniform patches” do 17:00 sati.
  • Hnlovac
    6.5k
    Postati ću i ovdje,

svježi GTA6 screenshotovi

VINTAGE-VICE-CITY-PACK-VAPID-STANIER-04.jpg
    Jason-Duval-05-0kxp6enhvzqka.webp
    Lucia-Caminos-03-14xgd2y-ymmeg.webp
    ULTIMATE-EDITION-GROTTI-CHEETAH-01-0a-wy3s-ogjey.webp
    ULTIMATE-EDITION-SAFEHOUSE-VEHICLES-01.jpg
    ULTIMATE-EDITION-SQUALO-01.jpg
    Vice-City-03-0nqz-lrqdmlze.webp
    Vice-City-08.jpg
    Vice-City-09-0-ng-c8ack3fp.webp

Svijet nije spreman na ovo, ovo ce biti najvece svjetsko zbivanje unazad 20 godina
  • Dzoni
    6.3k
    I to sve za samo 80 dolara u osnovnoj verziji
  • rokikaciga
    15k
    neke single player stavke su zakljucane samo za 100e verziju. Supcinski. Cekat cu da dode na PC pa da modderi to sve otkljucaju
  • Dzoni
    6.3k
    I 100e se čini malo za ovo
  • dzis
    1.5k
    Moras uzeti za 100e jer osnovna po 80e ti nece imati ulaz u odredene ducane,tuning aute itd. Malo kurvinski od njih ali mogu radit sto zele realno.
    Igra ce se igrat 10 godina plus,ako si u tome ,onda je i 100e nista za ovakav naslov.
  • Pacho
    18.5k
    Narucen GTA

9kthftbqp3bf1.gif
  • Paggini
    87.9k
    GTA V je bila bezveze, ovo se čini kao prirodan nastavak tog bezvezaluka, i to samo za 100 eura ako hoćeš tipa igrat cijelu igru. Komedija jebote, nek smo mi sebe uvjerili da tim svecima u Rockstaru treba dati i 500 eura ako žele, ma može i 1000 eura. Teški cuckizam
  • Facke
    8.3k

Znaci ak nedam 20 eura vise nemrem u neke ducane itd? El je to istina? Nek se jebeju stem. Kupil sigurne nebum.
    Kakva glupost teska. Te je sramota i za zabranu. Jebal ih GTA 6.
  • Hnlovac
    6.5k
    Iskreno, ovo vrijedi i 150 eura

Jbt kad vidim kakva se sve sranja prodaju kod nas. Pa prokleti Black Ops košta po 100€, Fife koje se kupuju svake godine koštaju po 80€

Čak i mrtvi farming simulatori koji i u 2026 izgledaju kao mobilne igrice bez problema budu 60+€

Apsolutno ću dati 100 eura za GTA6, dao bih i 200 s obzirom koliko cu je igrati. Isto tolko bi dao i za RDR2 da je bio uključen Meksiko
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.