• Mr Anderson
    19.9k
    LNZ Čerkasi.Nogo

Koji su ti?
  • podravskimodrikibicPMK
    230
    generalno mali i nepoznati klub, istice se da su prosle godine bili drugi u ukrajinskom prvenstvu i koliko sam popratio neko vrijeme su bili i ispred Shakhtara
    23/24 im je bila prva sezona u prvoj ligi, kazem mali klub ali trenutno nisu losi
  • skener
    8.7k
    U Sloveniju na pripreme kreću: Filipović, Zagorac, Nevistić, Žnuderl; Valinčić, Tabinas, Galešić, Živković, Torrente, Dominguez, Goda, Perez Vinlöf; Mišić, Zajc, Stojković, Soldo, Mudražija, Kačavenda, Čaić, Šunta, Varela; Oršić, Cordoba, Topić, Lisica, Vidović, Hoxha, Beljo, Bakrar, Horvat, Kulušić.
  • SanctaSanctorum
    381
    Kaj mislite o situaciji Torrentea? Posudba, transfer, davanje prilike? Mislim da je ostavio dobar dojam onu sezonu koju je igrao. Međutim, od tada je došlo do brojnih promjena i zanima me kako drugi vide to. Dakako, pitanje je i njegova zdravlja, ali osobno bih mu bio sklon pružiti priliku da se bori za poziciju. Ima ugovor kod nas do ljeta 2028...
  • rioda
    17k

Nije bio loš, ali po meni je to dolazilo do izražaja najviše u Europi kad smo se branili. U izgradnji igre nije toliko dobar, tj. vjerojatno je najlošiji od svih konkurenata.

Treba uzeti u obzir da je sad po hijerarhiji treći lijevi stoper u ekipi nakon McKenne i Radeljića, a sveukupno vjerojatno peti (Sergi, Scott, Galešić i Radeljić).

Nisam siguran koji je plan sa Zebićem, ali ja za ulogu petog stopera u ekipi ne vidim nekoliko puta polomljenog stranca, nego našeg domaćeg igrača. Po meni ili posudba ili transfer.
  • SanctaSanctorum
    381
    Da, slažem se, bilo je velikih promjena od tada i definitivno bi u toj ulozi petog stopera radije vidio Zebića. Vidjet ćemo što će biti sa njim i kako u klubu gledaju na tu situaciju.
  • din
    1.3k
    Ti Ukrajinci su u Kranjskoj gori na pripremama, bio sam u hotelu gdje su i oni smješteni, likovi su lagani, igraju poker usred hotela, ima dosta mladića, bit će to rutinski :rofl:
  • Mr Anderson
    19.9k
    Jeli se zna u koliko je preksutra utakmica? Nisam nigdje naletio na podatak.
  • Mladi Starac
    475
    18:30h
    bit će na dinamo+
  • Mr Anderson
    19.9k
    bit će na dinamo+Mladi Starac

Samo tu?
  • Sibirski plavac
    9.3k
    Lani je neki random youtube kanal prenosio pripremne tekme ako se dobro sjećam. Nemrem se sjetit kak se zove, al znam da je bar dvije pripremne prenosio i imao onak desetke tisuća pregleda lol
  • Mladi Starac
    475
    Samo tu?Mr Anderson

neznam iskreno. možda ce biti i na YT?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.