• vjeko1701
    25.3k
    Što se dogodilo s onim kanadskim četnikom? Je li uopće u kadru za ovo svjetsko, zna li netko?cibona

Konačno ušparao za traktor.
  • Bruh
    1.3k
    Koja užasna tekma
  • rioda
    16.7k
    Mike Myers na tribinama, osobni highlight prvog poluvremena.Omake

I Ryan Gosling ako sam dobro skužio :grin:
  • ElDorado
    11.5k
    Bašić je debelo ispod naše razine. Ne sumnjam da će Zvone naći nešto puno bolje
  • Benedikt
    102
    Nisam impresioniran utakmicama zasad
  • Bruh
    1.3k
    Ryan Goslingrioda

Chris Pratt... Onaj kaj je wrexham financiral
  • ElDorado
    11.5k
    Igra BiH me jako podsjeća na Sloveniju kako je igrala pod Kekom
  • Miro Vugrinec
    10.4k
    Bašić je debelo ispod naše razine. Ne sumnjam da će Zvone naći nešto puno boljeElDorado

Zašto to mislis? Dečko je igrao u Rusiji standardno, u Astani također standardan, probijao se iz bih lige, u Zrinjskom bio najveći talent. Za BiH protiv Walesa kad je ušao je bio fantastičan, protiv Italije također jako dobar, a evo sad o protiv Kanade uz Muharemovica daleko najbolji igrač BiH. Velika smo mi razina i ne trebamo se podcjenjivati, ali i ne precjenjivati kad za relativno mladog igrača 2002 godiste koji igra vrhunski protiv Italije, Walesa i Kanade govorimo da je debelo ispod naše razine
  • vjeko1701
    25.3k
    Ryan Goslingrioda

Chris PrattBruh

deadpool-surprised.jpg
  • Bruh
    1.3k
    znaš kakva je tekma kad se komentira tko je došao
  • hardek
    10.2k
    Tekma nije neka estetska ljepotica, ali daleko je od dosade kakvom se opisuje ovdje. Zanimljivo je da je Barbarez poveo igrača u formi (Lukića) i ovaj je isporučio. Nevjerovatno je kako to funkcionira
  • Navijač Dinama
    12.5k
    Ne znam kojeg je k.... HRT dovodio Valentinu, ako će cijelo vrijeme debelo,partizansko i antikarizmatično kezme iz Makarske pričat konstantno i vodit emisije.
  • GOAT
    8.1k
    BiH igra kao Stoke City za sirotinju
  • ElDorado
    11.5k
    to je samo neki moj dojam. Koliko vidim uglavnom destruktivac. Nema točnost dubindkih dodavanja, stabilnost na lopti. Ne potcjenjujem ga al ak nije dogurao dalje od Astane i Levskog… Mi imamo standard Mišića koji je ekstra klasa i trebamo nekog bar približne kvalitete. Pitanje koliko ima prostora za napredak.
    Općenito problem BiH je da im je veza za kurac.
  • Navijač Dinama
    12.5k
    BiH nema playmakera, ni primarnog ni sekundarnog, kao sto naprimjer HR ima u Kovi, Modriću, Baturini pa i Sučiću koji itekako zna kreirat.

Tahirović to nije, Bašić je također tip igrača više Busquet, box to box, nego playmaker ili neki igrač sa razigravačkom ulogom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.