• Dzoni
    7k
    10/10 tekma njegova danas
  • Filip Međimurje
    1.6k
    Danas je odigrao utakmicu za prste polizati, ako su ga došli kakvi scouti gledat, vjerojatno su zapisali kakve pluseke u bilježnicu. Sam sebi je digao cijenu.
  • Kujtim Shalla
    10.5k
    Kako je odigrao , čudo ako ostane
  • GOAT
    8.9k
    Que jugador, que 10 millones de lazio?
    pwasO0.jpg
  • Mlađi referent
    15.9k
    Hoćemo Sergiiijaaaaa još jedne sezoneeeee
  • Navijač Dinama
    12.8k
    Danas uvjerljivo najbolja njegova utakmica. Bez greške+ plus očistio potencijalni gol i to startom u 16ercu.
    A tek 21 godina.
  • Medvedgrad
    943
    Hoćemo Sergiiijaaaaa još jedne sezoneeeeeMlađi referent

Domí Domí Domí Do mín guez, hej
  • prefontaine
    10.1k
    U petak svatovi, u nedjelju misa na groblju. Za te posebne prilike se sprema i posebna obleka.
    20260513-220609.avif
  • bazooka93
    274
    iz Pristine moji znas ti koji
    Sergi pocasni stanovnik Dubrave
  • ElDorado
    12.7k
    Kaj se Hoxha ženil? Inače Sergi je bio na Dominikani na odmoru
  • Orc123
    16.2k
    Hoxha i Sergi postali best friend. Kolko vidim samo Sergi bio na svadbi Hoxhi i ostao kod njega na odmoru u Albaniji. Lijepa prica. . .
  • CerealKiller
    556
    Prema Sofi naš igrač utakmice. Dueli na tlu 9/6, zracni dueli 10/6, uklizavanja 6/6
  • Crni86
    22.9k
    Ne znam kaj da mislim, ali odisao je dosta nesigurnoscu i to je u europi dosta cesto.

Kak je tekma odmicala tako se dizao, ali sam bas malo ostao razocaran sa prvih 20-25 minuta. Nije mu bas previse niti McKenna pomagao koji je po meni bio losji od Sergija.
  • Orc123
    16.2k
    Ako malo pazljivije popratimo neke situacije nasi stoperi i nisu gubili duele nego su problem bile druge lopte, koje smo redovno gubili u 1. Pol te preuzimanje igraca i linije koje su stajale daleko jedna od druge.

Sergi je odigrao dobru utakmicu i sprijecio nekoliko cistih prilika....definitivno jedno 3-4 odlicne prilike je ocistio pred nasim golom sa reakcijama u zadnji cas. Mckenna je upao bez priprema, sta smo ocekivali? Pa covjek je jos hladan i van ritm totalno. Za stopere se ne bojim jer sad smo fu najbolje pokriveni. Brinu me bekovi jer je Valincic apsolutno van forme a Goda igra samo prema nazad, a Vinlof trune na klupi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet