• KtcGoat
    5.3k
    Ne znam ni ja kaj bi mislio o main eventu veceras, bas djeluje 50-50
  • Eduardo
    29.4k
    Tako i treba - zasto bi se on trebao zamarati radi nekih koji ga mrze zbog nacionalnosti i sl :rofl:Dani Olmić

Gle, boli me kurac za kog ćeš navijati ili nećeš, ali ljudi ga ovdje (uključujući i mene) ne gledaju isključivo kroz prizmu tenisa i njegovih rezultata. Stvar je puno jednostavnija... radi se o liku koji se godinama jasno identificira s navijačkom i nacionalnom scenom koja je u izravnoj suprotnosti s onim što je većini ljudi na ovom forumu drago i milo.

Ljudi imaju puno pravo svoje mišljenje o njemu formirati na temelju cijelog paketa, a ne samo teniskog umijeća i broja trofeja... ne moraš se s tim složiti, ali ne možeš se ni praviti blesav.

U svakom slučaju, ako ćeš i dalje na forumu navijača dinama držati prvu liniju obrane deklariranom deliji bacajući istrošene floskule i cinične smajliće logično je pitanje je li ti uopće mjesto ovdje.
  • Sajla
    20.6k
    liku koji se širokog osmjeha fotka s rakijom s likom najpoznatijeg od svih četnika ne samo da želim da izgubi svaki sljedeći meč, nego mu želim puno gore stvari. trebali bi ga maltretirati na granici deset puta gore od onog banjalučkog gradonačelnika, ne znam za koju pm ga uopće netko zove u Hrvatsku.
  • Hnlovac
    5.9k

slagao sam se s komentarom sve do ovog dijela
    trebali bi ga maltretirati na granici deset puta gore od onog banjalučkog gradonačelnika

Nema šanse. Stanivukovića ne da bih zajebavao na granici, nego bi dobio potpunu zabranu ulaska u RH, dakle odmah Persona Non Grata, i još bih lobirao za zabranu u okolnim članicama schengena
  • Sajla
    20.6k
    Stanivuković je prvo trebao biti priveden pa izveden pred suca da objasni govor u Gračacu, a onda mu je trebalo priuštiti par mjeseci gledanja unutrašnjosti ćelije. A tek nakon toga koja godina zabrane ulaska u EU.
  • GOAT
    7.8k
    Likovi bi Voldemorta simpatizirali da zna bacit 10 na nogu
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    najiskrenije to je borba za koju je toliko hypa , a ja o njoj stvarno nemam pojma šta reći. Jer baš se ne sjećam Barbira i njegovih borbi. Stvarno ništa od njega zadnje dvije godine osim što se prozivaju i taj trash talk si oba majstori. Ilić u formi zadnje vrijeme . Volio bi da Barbir dobije u pol BG . Ali za sad niko nema link
  • BBBaranja
    4.8k

Ilic je iskusniji,ali vidjet cemo..
    Kladionice prenose,moraš samo imati neki simboličan iznos na računu.
  • rokikaciga
    14.3k
    Nadam se da FNC nece razocarat nakon ove viktorije ispred gola Davida Raye.
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    ma nemam ta sranja ovdje jbg . Iskusniji je ali domaći teren ,pritisak . Ima jebeno dobrih borbi večeras. Daj neko link ljudi
  • podravskimodrikibicPMK
    163
    Nevistic sa Croatom u BG-u na FNC-u...
  • Markelo
    3.7k
    Ima tko link za fnc i ovaj nogomet više dojadio
  • Navijač Dinama
    12.4k
    Ima tko link za fncMarkelo

Pratim
  • rokikaciga
    14.3k
    ove borbe free su ti na YT, za kasnije borbe nemam link
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    hvala stari i ovo je pomoć, bar ove borbe da gledam . Možda neko nadje link za glavno program pa podjeli
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.