• immerwieder
    1.7k
    znači Karl bi mogel biti najmlađi na prvenstvu,
    ako neka egzotika nema nekog klinca u rosteru
  • GOAT
    7.4k
    Karl bi mogel biti najmlađi na prvenstvuimmerwieder

Zasluzio je imao je odlican ozujak
  • KtcGoat
    4.9k
    Mislite da ce Nueur u prvih 11? Sumnjam da bi njega zvao da sjedi na klupi
  • NerminB
    1.5k
    Neuer - raum rudiger tah schlotterbeck - kimmich pavlovic - wirtz havertz musiala? - woltemade?

Mozda nesto ovako.. Ne ocekujem nesto pretjerano ni od njih, cetvrtfinale plafon.
  • GOAT
    7.4k
    Ja bi Stillera ubacio on mi je odlican
  • KtcGoat
    4.9k
    Ne pratim toliko Newcastle, ali kakav je Woltemade? Placen je masnu cifru koliko se sjecam
  • Krizy
    71.6k

Mislim da će Kurd Undav umjesto Woltemadea u špicu, fantastičan igrač.
    U vezi Stiller umjesto Kimmicha, a Kimmich na bok.
  • NerminB
    1.5k
    Da, moguce i da ce kimmich bocno. Ma ne znam, meni uvijek medju drazim reprezentacijama al duze vrijeme je to nekako nedoreceno. Bas im fali neki napadac killer, sad da imas tu nekog kao kane to bi bila repka za top3.
  • Facke
    8.2k

Nagelsmann ne voli bas kurda Undava. Decko zabi gol i nakon toga Nagelsmann sere po njemu. I to bas zestoke.
    Da ak zapocne utakmicu nije v stanju zabiti nakon 70-75 minute a lik lagane pospremil 10+ golova nakon 70te.

Kaj se tice poziva Neueru. Zasluzil ga po mene nije. Zna imeti tu i tam jake dobru utakmicu ali jake ceste ima ozljede i jake ceste mu se dogodi jake jake losa utakmica.
    Kahn je znal gda treba prestati. Ali Neuer ne. Baumann je jake dobre branil citavu sezonu + branil je v kvalifikacijama. Nagelsmann je jos v 3 mesecu rekel "Baumann je broj jedan." Da bi sad vrnul Neuera, teri se oprostil od repke i trenutne je na iste razine ko Baumann.

Sane i Rüdiger takoder nisu uopce trebali biti pozvani.
    Sane niti pri turcini nije neki faktor a o Rüdigeru ni ne treba pune reci gubiti. Nesi nemir v ekipu , ponasanje nula bodova , covek teri samara pomocnoga trenera na treningu Rela.

Kimmich ide sigurne na poziciju desnoga beka a igrali budu od starta Pavlovic i Goretzka 100%. Za Stillera bude teske , unatoc tome koj je bolsi igrac od Pavlovica i Goretzke. El ni njega Nagelsmann bas i ne voli jake iz nekih svojoh razloga. Vecina je racunala da Stiller ni nebude na SP isel.
  • Droljo
    27.9k
    Meni švabe izgledaju opasno. Mogli bi iznenaditi ako im se poklopi.
  • Petar86
    1.3k
    tanke švabe, niti korektnog spica niti pravog krila, a 10tki barem 5, cetvrtfinale i mogu biti zadovoljni.
  • ZG plavi 01
    265
    vise bi ja rekao da tu nije bilo srece. Tamo na svjetskom 2022. su valjda pogodili 10 stativa protiv Japana i Spanjolske. Nije htjela lopta u gol da ga jebes. Na Euru su ispali od Spanjolaca u jednoj 50/50 utakmici i nije im sudjen cisti penal na rezultatu 1-1. Jebiga, rezultati su ono sto se gleda, ali nekad rezultati budu nepravedni.
  • immerwieder
    1.7k
    bolje da je zval ovog dečka iz Freiburga nego Neuera
  • Neron53
    2.6k
    Nego ekipa...koliko ljudi sa Zone planira u SAD?
    Da se povezemo i nadjemo na kakvoj cugi tamo :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.