• Krizy
    71.5k
    Mislim da bi Urugvaj mogao napraviti dobar rezultat.
  • dinamozivivjecno
    3.1k
    Bas to, a bome nije ni slucajnost da je Juventus bez scudetta otkad je Ronaldo otisao.
  • emilperska
    16k
    Na papiru jako loš Brazil..

Ali isto se pričalo i 2002.
  • blue heart 72
    3.5k
    Onak iz glave, Ronaldo, Rivaldo, Kaka, Ronaldinho, Dida, Lucio, Cafu, R. Carlos.....I tu sam sigurno još zaboravil par imena
    Ak je to slabo, onda mi mora netko objasniti kaj je jako.
  • Dzoni
    5.6k
    Svi ti igrači su se kasnije probili, oko pola ekipe Brazila je još uvijek igralo brazilsku ligu za vrijeme SP 2002
  • Facke
    8.2k

2002 se pricale kaj? Dida, Lucio, Cafu, R.Carlos , Ricardinho, Ze Roberto, Rivaldo ,Ronaldo , Ronaldinho , Denilson, Amoroso, Franca, Kaka , Roque Junior , Cris, Emerson , Gilberto Silva. Pa se pitam kak se tu mogle govoriti da su slabi? Pa ta ekipa bi ovu denesnju pojela same tak.
  • Petar86
    1.3k
    Jel jedino ja vjerujem da Englezi mogu uzeti svjetsko i da ce nas pobijedit u hendikepu
  • Navijač Dinama
    12.3k
    Meni se svjetsko sviđa što imamo rekao bih puno više kvalitetnih ekipa nego prije, a da nema toliko očite,pretjerane razlike u recimo prvom elitnom ešalonu i naprimjer drugom ili između drugog i trećeg da je puno manja nego prije.

Brazil je skup iskustva i mladosti. Gabriel, Marquihnos, Casemiro, Bruno Guimaraes su sve odlični igrači, Wesleya iz Rome sam gledao par 7-8x ove sezone(tj.Romu sam gledao), može odigrat i oba beka i oba krila bez problema na jako dobrom nivou.
    Plus ima tu baš jebenih i elithih španera poput Barcinog Raphinhe i Unitedovog Cuhne.
    Vinicius bez obzira sto je možda i najveci debil među nogometašima, igračkom kvalitetom je i dalje u samom vrhu krilnih i napadačkih nogometaša.
    Neymarov last dance, iako po meni su nepravedno izostavljeni i Joao Pedro iz Chelsea i Anthony iz Betisa.

Argentini je ostala malte ne cijela šampionska okosnica iz Katra, plus Alvarez je u usporedbu tada i sad 3x bolji igrač(trenutno jedan od najboljih na svijetu). Lautaro i dalje jako dobar, Messi, Almada(vjerujem da FM-ovci jako dovro znaju za tu legendicu)odbrana, onaj vezni iz Strasbourga, Mac Allister itd.

Englezi imaju opet vrhunsku i jaku klapu, međutim svako SP najavljuju nešto, na kraju ne bude apsolutno ništa, nego izlete negdje u 1/8 ili 1/4 finala ko mladi majmuni. Tako da oni su mi doza opreza.

Francuzi ako stave ego po strani(prvenstveno Mbappe i podređivanje ekipi, a ne ostaloh 10 igrača njemu) mogu opet do finala, jer imaju daleko najjači igrači kadar od svih. Favoriti za osvojit uz meni osobne Španjolsku i Portugal.

@Krizy je napisao da bi Urugvaj mogao napravit dobar rezultat, po meni, isto bih to rekao samo za Nizozemce i(li)Meksiko.
  • Noel
    21.3k
    Otkud ove priče da je Brazil nikad slabiji? Alisson na golu, Marquinhos i Gabriel stoperi, Wesley bek iz Rome koji ovo ljeto radi transfer u top klub, Bruno Guimaraes i Casemiro veza, Vinicius i Raphinha na krilima, Endrick naprijed.. sa klupe Neymar, Martinelli, Cunha, Igor Thiago, Fabinho, Bremer... Ancelotti izbornik..

Nije ovo najjači Brazil u povijesti ali je bilo gorih Brazila od ovog u više navrata na svjetskim prvenstvima..

Ja im prognoziram polufinale..
  • GOAT
    7.3k
    Vinicius i Raphinha na krilimaNoel

Zamisli da kao bek trcis 70 minuta za njima i onda ti uvedu Rayana i Martinelija :lol:

Don Carlo ce sa njima imati jebene kontre
  • Zagreb1992
    3.4k

Brazilu je najveća prednost upravo izbornik ...treba pogledati koja je kvoa na brazil i staviti neku lovu da uzimaju SP
  • vjeko1701
    24.5k
    Svi ti igrači su se kasnije probili, oko pola ekipe Brazila je još uvijek igralo brazilsku ligu za vrijeme SP 2002Dzoni

Da, al to za njih ni nije bilo tolko neobično, a u to vrijeme je brazilska liga bila puno relevantnija. U europi bi gotovo sigurno bila u top 5 liga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.