• Danko
    3.1k
    Vidim da ga je onaj klaun magareći tenđera pohvalio za jučerašnju izvedbu, sve je jasno.
  • Dzoni
    5.5k
    Nije bilo toliko loše suđenje, moglo je i gore. Ali moram napomenuti da kad god smo zabili golove u sažetku i reprizama se uvijek, ali uvijek stavljaju "faulovi" u početku akcije ili bilo što da bi učinilo naše golove upitnima
  • rioda
    15.7k

To rade na doslovno svakoj našoj utakmici. Čim zabijemo gol, znam da će prvo biti prikazan neki Mišićev duel otprije tri minute, samo da pobudi neku sumnju.
  • pjetlić
    294
    To s Beljom poprima obrise sidruna u vaterpolu, cekam da mu se neko na ramena sjedne
  • GOAT
    6.5k
    Beljo dotakne loptu na 0.001 sec

Raci:
    giphy.gif
  • Crni86
    21.4k
    Najjace je bilo kad je Raci jucer drzao za ruku Belju i onda padne i Pavlesic sudi faul za hajduk :lol:

Tu se vidio sav “talent” suca.
  • austrijanac
    11k
    Mi smo jucer pokradeni, a samo radi naše kvalitete o tome se neće pričat.

Očigledno je mlađahni sudac naučio uz mentora Bela.

Ono sve s Beljom je tragikomično, ali pokazuje sav talent i edukaciji naših sudaca. Nama prvoligaški sudac je u 9 od 10 situacija kod Beljinih duela bio krivo postavljen pa onda nije ni vidio pola situacija.

Jako loša predstava, meni gora od Kolarića.
  • Kujtim Shalla
    9.3k
    Hvale malog a sudio je ko kunta kinte. Mlađa verzija Kolarića . Postavljanje nula , glumi da je cool a isto se ko grlica. Još jedan koji tovarima ne smije dati žuti ni da ruku Belji otrgne
  • Zg123
    3.5k
    Po meni jucer je najveca greska bila zuti karton za onaj start na Zajcu, meni je ono skolski primjer crvenog kartona. Mucki s ledja, lopta je vec otisla dalje kramponima na glezanj, ono je bio start s namjerom da ga ozljedi. Naravno u pitanju je bilo ono malo kanadsko govance koje uvijek ima takve mucke faulove

Penal na Belji ja isto ne bi svirao, premekano je ono, ostalo mi je nepotrebno komentirati jer je utakmica bila revijalna i smijesna tako da bi bilo stvarno tragicno da je bilo nekih vecih gresaka
  • Ludovic IX
    11.4k
    udarac po nogama nije premekan ali objesiti se na rame i srušiti čovjeka u 100% prilici je.. ne razumijem zašto je to premekano. Beljo ne uzvraća, ne rempla, ide na gol i ovaj ga ruši ali ne po nogama vec na onaj način i to je premekano. To bi 100% bio faul na centru . Zasto onda nebi i ovdje
  • rioda
    15.7k

Meni je isto to penal. Da je malo ravnopravnija situacija ok, ali tu je Beljo ispred njega u izglednoj prilici, a ovaj jedino kaj radi je to da ga pokušava onemogućiti u tome. Općenito sam nezadovoljan kriterijem sudaca po pitanju faulova na Belji, svaku utakmicu stoperi vise na njemu u svakom duelu, a faul dobije u valjda 1/5 situacija.
  • Zg123
    3.5k
    nije se bas objesio na rame, kontakt postoji ali je ono nedovoljno da bude penal niti bi to iti jedan bolji sudac u Europi to svirao. Ja uvijek gledam iz perspektive "da se to nama sudilo" ja bih npr poludio, tako da ne zelim takve penale da se sviraju u nasu korist
  • Crusades
    23.6k
    Da je bila rezultatski "bitna" utakmica, ovaj od jučer ju sigurno ne bi sudio.

Valjda je ovo proces učenja samo.
  • Ludovic IX
    11.4k
    nije se kažeš objesio. Ali beljo ima loptu 100% pod kontrolom i u odlučujući trenutak ti igrac primi rame i gura te prema dolje. Spriječio te postizanju gola na skroz nenogometsn način. Mozda je bilo i vani početak pa je trebao bit "samo" crveni. Pogledajte ove zadnje crvene u Europi, doslovno tijelom je igrac brage spriječio igrača freiburga u 100% šansi i crveni bez razmišljanja. Ajd da ga je ramenom odbio od sise ali je raci rukom povlačio prema dolje belju u 100% prilici. Crveni i doviđenja. Bar bi tak bilo u europi
  • Madness
    110
    premalo se o ovome priča.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.