• NORTE
    24.1k
    Jos jedna stvar; terorizmu uvijek pribjegavaju slabiji i nemocni. Da nam mogu prismrditi na drugim poljima ne bi trebali ovakve akcije.flajšmašina
    :up:
    Al ona poruka da mi palimo krijesove, a oni Maksimir... od strane navijaca ajduk JNA, odnosno sluzbene ekipe tifusarske bagre koja izvodi pokolj tih dana i kojoj se u cast pale ti krijesovi. Za to stvarno treba imati obrazaPacho
    :up:

Odlični upisi.

Splitski partizani su nešto morali izvesti da pokušaju maknuti iz fokusa svoju grobarsku sramotu pa su se naravno odlučili na još jednu cigansku akciju.
  • vjeko1701
    24.3k
    Samo nemojte pisati svakojake neprovjerene glasine i držite se teme.
  • Gemišt86
    382
    Iduci put kad dodu na maksimir, trebamo minirat jug. Win-win situacija, izbrisemo ove PARTIZANske debile, a usput smo pomogli u rusenju maksmiria i zaobisli smo kojekakve papirnate i sigurnosne pizdarije koje usporavaju izgradnju novog maksmira. Ja decki moji, ne vidim drugo rjesenje.
  • Nemrem igra Dinamo
    5.7k
    Splitski partizani su nešto morali izvesti da pokušaju maknuti iz fokusa svoju grobarsku sramotu pa su se naravno odlučili na još jednu cigansku akciju.NORTE

Davno su splicki grobari dotakli dno i sada se koprcaju u kaljuži vlastitih frustracija.
    Sve ove sramote neće isprati za 500 godina, a sam se još dublje zakopavaju s novima...
  • Thor
    2.6k
    Nazalost kad sam vidio nakon prve da krece i druga i treca pa cak mi se cini i cetvrta baklja iza transparenta se paliti odmah je bilo jasno i komentirao sa ekipom pored da je diverzija ziher.
    Ocito je da se ovo dobro pripremalo i da se uslo u stadion to postaviti dosta ranije. Sto znaci da imamo problem sa kontrolom tko sve moze i kad uci ali i sa pregledom stadiona. Murija je ziher tu zajebala jer nisu napravili pregled kak se spada a i mi sami.
    Dobro je proslo na kraju.
    Bilo bi dobro samo sugerirati da kad se tak nekaj dogodi,ne tresti krpu jer to jos pojacava pozar i ne dizati gore dok gori,jebeno opasno. Ili ga sto hitnije spustiti dolje ekspresno (mozda tak sloziti vezanje da se lako otpusti ili pak imati spremne aparate za gasenje.
    Svakak ga sto hitnije spustit na pod a ne dizati ga preko ograde.
  • Crni86
    21.4k
    Jedno je navijacko nadmetanje, podjebavanje i slicno, a drugo je ozbiljna ugroza necijeg zivota. Jedno je nekome zamijenit dimne, pustit pjesmu na rivi, a drugo je pod tribinom od 5 tisuca ljudi postavljat samozapaljive naprave. Kak su kolege vec par puta napisale moglo je sve jako jako lose zavrsit, ali bogu hvala nije.

Utakmica visokog rizika, sve nas se nadzire ko da smo najveci kriminalci, nema alkoholne pive, murja na svakom uglu i onda neki klipani uspiju postavit zapaljive naprave na tribine????? Je li vama jasno kolika je nesposobnost policije danas prikazana? Utakmica viskog rizika… znaci ak netko oce odradit teroristicki cin, dobio je dobru idjeu danas jer nasa policija jebeno odraduje svoj poso.

A kad nije tekma visokog rizika valjda i na tenku mozes uc na stadion.
  • Droljo
    27.5k
    Ništ im ne priznam. Nek si puše kurac. Meni prek 30 godina gledaju u šupak jel imam šta a ovi kod nas doma donesu šta žele. Fuj!! Smeća tovarska. Nije prvi put
  • pjetlić
    294
    Najgore od svega, da je netko i izgorio jucer njima bi to bilo jebeno i super furka.
    Dobro je netko jucer rekao, treba na novim stadionima stavit celicne stolice zavarene u konstrukciju i pleksiglas pa nek uzivaju i pale sami sebe.
  • T90d
    2.9k
    Bitno da neki ovdje kažu da se pretjeruje, kad kažem da oni nisu više navijači nego kao Srbi, mafijaško-teroristička organizacija kao braća im Grobari. Priča im je ista, nisu nijedan rat izgubili, najbolji su, najjači su i bla bla.

Oni nemaju kodeksa ni u klubu a niti na Ultra sceni. Zgaziti i ugasiti, njih i onaj mali klubić.
  • Ivanmtk
    1.8k
    Previše tolerancije prema njima pogotovo u Zg i okolici je dovelo do toga da se osjećaju slobodno i komotno svugdje pa i u našoj kući, na našem stadionu. Jbg, ovo je samo logičan slijed događaja.
  • Roky
    57
    Transparent se popravi al mi neki los osjecaj u zeludcu volio bi ih pregazit doslovno bez biranja sredstava kao ni oni sto ih ne biraju.
  • DerHerrKool
    728
    Nije to nikaj čudno. Nekad im se svima po gradu davalo do znanja gdje su, a u zadnjih desetak godina su se razbahatili i sad imaš to kaj imaš.
  • Kujtim Shalla
    9.3k
    Gledam sve ovo sa strane ,nije mi sinoć bilo nikako drago ,trebao se veseliti što rezultatu što igri , pobjedi i razlici bodovnoj. Trener,momčad ,Zebić . Pobjeda na tribini ,ludilo od navijanja, koreografija sve za 10. Pa ljut sam bio ali shvaćam i da smo sami zapalili krpu jbg. Ali ono što su napravili tifusari prevšilo je sve mjere,kodex koji nikad i ne poštuju ,možda ga treba i zaboraviti od sad kad su oni u pitanju. Deri na svakom koraku . Kao što jedan pametan čovjek ovdje reče pamti pa vrati. Ali ne ovako,ovo su metode čisti teror. Čudo da neko nije ozbiljnije ozljeđen. Oni slave pobjedu nakon ove sramote, dobila ima koji spominju i gašenje grupe:rofl:
    Ono sa drukanjem četnicima ,imena i adrese od braće,pa sad ovo ,nema to veze sa kodexom i navijanjem pa se prema njima u buduće tako i postaviti. Neka svima bude opomena. Neka grupa proba prije tekme naći ekipu i sve provjeriti i poslije muruje. Od njih svakako nema nikakve koristi osim nas što drkaju prije svake tekme . Jer ovi neće stati na ovome . DZIS
  • Gringo
    853
    Nisu oni pobijedili ili nadmudrili drugu grupu već osiguranje na stadionu. Sve ostalo su gluposti...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.