• dis
    183
    “Naime, prema informacijama s lica mjesta, ključni trenutak dogodio se na zapadnoj tribini. Netom nakon što je transparent počeo gorjeti, dvojica muškaraca dala su se u bijeg, no publika ih je primijetila i počela vikati, upozoravajući policiju. Uslijedila je filmska potjera po tribini u kojoj je policija sustigla bjegunce, srušila ih na tlo i privela. Upravo taj trenutak mnoge je naveo na zaključak da je Torcida imala svoje ljude pozicionirane blizu sjevera, koji su pomoću nekog mehanizma aktivirali požar i zatim pokušali pobjeći.“
  • Kujtim Shalla
    9.3k
    Jel se može trans pripraviti,koliko je izgorio ?
  • Dzoni
    5.4k

Ne samo jazavo, nego potencijalno smrtonosno
  • Li d1986
    347
    svakako ide u mirovinu sa Maksimirom jer vise ne postoji stadion na koji stane :lol:
  • kibatech
    86
    jos jedna glupost, obojica su nasa
  • Papastrumf
    22.6k
    Ajde suzdrzite se od pisanja gluposti. Nije nitko nista palio.
  • ZGV
    3.9k
    Kakva sranja i nebuloze vi pišete po javnom forumu.
    Admini dajte brišite
  • Probirštift
    1.3k
    Da su umjesto baklji stavili crvene i bijele dimne bombe pa ajde dobra zajebancija al kad neš ovakve veličine ideš paliti i ugrožavaš ljude jer se može proširiti onda to već ide u retardaciju
  • fakin
    4k
    Za ovo netko u klubu mora odgovarati
  • flajšmašina
    352
    Nije da kuzim skroz ultras spiku, ali kakve ovo jebene veze ima s navijastvom osim kaj gori transparent?

Kaj je slijedece? Flota FPV dronova? Hakerski napadi na stadionsku infrastrukturu? Trovanje pive na sjeveru? Departed spika, gurnemo nekog naseg da postane prva ekipa Torcide pa kasnije druka? Imam ja jos ideja ak treba nekom.
  • Ljubo
    677
    Najviše me muči kaj ekipa naše domoljublje mješa sa njihovim udbaštvom, metode im iste kao i ovima preko Drine.
  • Pacho
    16.6k
    Al ona poruka da mi palimo krijesove, a oni Maksimir... od strane navijaca ajduk JNA, odnosno sluzbene ekipe tifusarske bagre koja izvodi pokolj tih dana i kojoj se u cast pale ti krijesovi. Za to stvarno treba imati obraza :grin:
  • flajšmašina
    352
    Jos jedna stvar; terorizmu uvijek pribjegavaju slabiji i nemocni. Da nam mogu prismrditi na drugim poljima ne bi trebali ovakve akcije.
  • Hnlovac
    5.3k
    idući derbi će im arsenal bit
    d3395ef1c27bbc7252b6c322e0b9976ad1175050.jpg
  • Ljubo
    677
    uskoro ćemo ih podsjetiti za tisuće Hrvata koji su živote izgubili radi njihovih predaka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.