• Zagreb1992
    3.4k

Bit će zanimljivo vidjeti kaj će sve naći
  • shameless86
    1.7k
    ne vjerujem da ce se tu gobac naći..vjerojatno ce neki tajnik najebati
  • Noel
    21.1k
    Ako ne znaš šta je bilo u rukometnom savezu :lol:

Nek i u KK Cibonu ulete. Tamo bi bilo posla za šest uskoka.
  • Zagreb1992
    3.4k

Pa aco im je dao davnih dana prijavu pa stoji i dalje u ladici
  • Noel
    21.1k
    Koja je priča sa Medvešćakom u hokeju? Koji je tu odgovarao za malverzacije i propast? Onaj gojanović ili kak se već zvao? Isto je ko Pavlek bježal i skrival se..
  • Zagreb1992
    3.4k

Gojanović ?

Nema saveza koji nije korumpiran ..sad čekamo HKS I HNS
  • Schpatz
    1.2k

Pocetak ne treba pricat, sve ko u bajci, Medvescak in u gradu, sve super, obitelji u Ledenoj, Ledena rasprodana skoro svaku tekmu, Arena, Winter Classic na Salati... Sigurno je tu i tamo jos nekome u sjecanju.
    Ali Medvjedi su bili vise event agencija a manje stabilan sportski klub.

Problem je nastao ulaskom u KHL, 2012 ili 2013. Jer, eto EBEL postao premali. I tu pocinje ta sapunica, ruska lova (Gazprom) i Rusi su sipali lovu jer im je pasalo da se sire na Zapad. Gojanovic je bio vruc na milijune i trosile se bolesne cifre na putovanja, hotele i place za kanadske legionare. I kaj se dogodilo kad je lova presusila? Krenulo je krpanje rupa koje su bile vece i kojih je bilo vise nego na nasim cestama.

Gojanovic je obecavao igracima tj davao neka osobna jamstva, nesto u stilu ako klub nece moc platit, ja cu vas platit. Kada su Rusi skuzili da mulja s financijslim garancijama, zabranili mu rad u KHL-u. Mislim, onda znas koliko je sati, kad je frajer bio premutan cak i za njihove standarde.

Onda je doslo sve do sudova i tu dolazi onaj mucni dio, jer je uprava pokusala srusit dugove igracima tvrdeci da su zakasnili s prijavom. Odvjetnici igraca i trenera su dokazali pak suprotno i dokazali da lazu jer su imali potvrde iz poste. Ukratko kad firma ide u stecaj, vjerovnici imaju rok u kojem moraju javit stecajnom upravitelju koliko im se duguje. Ukoliko zakasnis, do videnja. I Gojanovic i ekipa je mrtva hladna na sudu izjavila da su ovi zakasnili jer su racunali da se Amerikancima, Kanadanima i ostatku drustva ne da zajebavat s hrv.sudstvom... Zajeb. Znam da su onom treneru ostali duzni preko milijun kuna. Mislim s time nisu nis postigli, htjeli su umanjit dug kluba s tim lazima i da Uprava izgleda manje kriva ali eto, nisu uspjeli. Igracima i treneru je to bila Pirova pobjeda jer Medvescak nije imao nekretnine, dvorana je Gradska i imali staru opremu, kompjutere itd. Samo sto je to Upravi zacementiralo status prevaranta u medijima i medu ljudima.

Ostali su duzni svima. MUP-u za organizaciju utakmica, igracima, trenerima do dobavljaca sendvicima i zadnjeg fizioterapeuta. Prica se oko 19 milijuna kuna...

Jbg propali su jer su gradili neboder na pijesku, domace baze nije bilo, sve se kupovalo izvana a kad je klub prestao bit "in" sve se srusilo. Od kluba ostalo samo ime na nekim papiricima i sjecanje na par dobrih tekmi.

Toliko ja znam o Medvescaku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.